Livet känns kul!

Jag och barnen på utflykt till Danderyd. Min lilla älskade Laura, ja vad skulle jag göra utan henne? 🙂

Känner mig glad! Jag tror bl.a. resan till Gran Canaria här nyss gett mig ny kraft. Känns därför så kul att jag, barnen och en väninna (och hennes son) nu bokat en Greklands resa tidig sommar! 🙂

Resan nyss gav oss mycket ny energi och blev som en omstart för hela familjen måste jag säga.

Har också kommit igång med sång i gospelkören. Himla roligt att tillhöra en grupp så och ha kul med musiken. Vi hade ”kördag” i lördags, som kändes lite som en  kör-kick-off. Vi repade en massa låtar, även med bandet och blev bjudna på god lunch på hotellet bredvid. Jag har känt att det har varit lätt att ”komma in i gruppen” igen efter min rätt långa paus ifrån kören. Det var min barnhelg men Mange tog dom ändå på lördagen så jag kunde gå. Skönt att vi kan ställa upp på varandra om det är något viktigt man vill göra.

Det var en rätt intensiv helg ändå med barnen. På fredagen var jag och barnen hungriga redan när vi skulle handla efter att jag hämtat dom. Jag tänkte ok, vi kan nog inte vänta så vi åt sushi/wok e.t.c. i ”Tippen” som Saltsjöbadens centrum kallas (de handlar där i filmen Solsidan såg jag haha). Det var tänkt att det skulle bli lugnt och fint men oj oj.. barnen var i sitt fredag-och-fussy-time-esse och gapade och skrek och Wille stack iväg som ett skott flera gånger. Det är inte kul.. tänker att någon kan typ försöka ta honom eller något.. Jaja.. Vi tog oss med nöd och näppe igenom handlingen sen – Wille tjatade om att köpa det ena och det andra. ”Köpa toys” är en av de grejer han kan haka upp sig på och skrika och bråka om nu. Sen hade vi en hyfsad fredagskväll vad jag minns. Barnen var trötta så la sig i ok tid.

Laura-paura som Wille säger, i vårt nya radhusområde. Det är mysigt – jättemycket snö som ni ser. Även om jag är mer av en vår-sommarmänniska förstås..

På söndagen sen åkte vi iväg till en kompis och hennes son i Stocksund. Våra föräldrar har varit bästa vänner hela våra liv och så var vi på samma hotell på Gran Canaria. Kul att ha fått lite mer kontakt. Vi var där och pysslade, åt lunch och sen var vi ute och spelade lite fotboll, åkte pulka och fikade. Det var kul förutom att Laura fastän hon fyllt tre år inte vill gå många steg alls.. och blev gnällig för det var så kallt os.v. (fick bära henne) och Wille fick ett utbrott på fiket för att han inte fick kakor o.s.v. De hade redan fått pannkakor med sylt och grädde m.m. Han har några gånger nu lagt till ett skrik typ i falsett, som är helt öronbedövande, oj oj, tålamodsträning och pinsamt (var ju en del folk där). Ja ja, så är han inte så ofta tack och lov.. Ska ändå bli givande att gå den föräldrakurs som jag bokat in mig på här som börjar i slutet på januari.

En annan kul grej att se fram emot är att jag och en kompis ska åka med en massa fler tjejer på en kryssning i mars. Det ska bli jättekul (även om jag är lite skraj för Finladsbåtar)!

Håller på och fixar i ordning rummet till den student som ska hyra här. Det känns lite spännande.. Och så ser jag fram emot att komma igång för fullt här nu med massa inredningsjobb. Ska ha ett första uppstartsmöte imorgon kväll med några av mina mina Nacka-kunder som jag ska hjälpa med inredning och renovering av den stora villan de köpt. Ett annat möte är på fredag kväll med mina kunder på Djurgården (ja vad gör man inte för sina kunder :)) Känner mig tacksam för mycket och inte minst att jag känner att jag är glad och skrattar från hjärtat. Mycket är bra och positivt i mitt liv – även om det såklart inte är utan utmaningar.

Min nya Ribbing Styling-stripade bil.. 🙂