Livet, livet, livet

Idag blev söndagsmiddagen hos syrran i Nacka. Skönt att komma iväg lite hemifrån med barnen och kul att träffa delar av storfamiljen igen. Jobbade rätt mycket idag och sov inte många timmar i natt så kände mig rätt trött.. men men..

Älskade lilla Laura. Hon är väldigt mammig men jag gillar på något sätt också att hon är det. Hon är min sista bebis och jag ska gosa med henne så mycket jag bara kan. Och Wille försöker jag krama men han är inte alls lika pussig och kramig.
Barnen åt bra. Populärast var nog druvorna. Jag åt bara en tallrik och sen i och för sig dessertost och druvor och efterrätt.. men men ibland tycker jag med barnen att det är ingen idé att ta mer för det går inte att njuta. De klättrar/ ropar/ skriker på mig hela tiden typ och det ska hämtas olika grejer.
Mammas lilla goa gumma 🙂
Efter varmrätten körde vi en liten pingismatch – hade tänkt att det skulle vara ”vuxen-pingis” men småttingarna ville såklart vara med på en gång även om de inte kan.

Ja är lite allmänt sliten på grund av att jag behövt jobba så intensivt på sistånde, och så är det ju bloggen (som jag iofs älskar men men), barnen och allt annat utöver det. Har inte hunnit träffa vänner, gå på de andliga grejer jag brukar gå på och inte tränat. Jobbet som inredare är i och för sig väldigt fysiskt, så det är väl bra det i alla fall.

Men fick reda på dag att jag och Mange på lördag ska få gå och använda hans födelsedagspresent – en exklusiv avsmakningsmeny på Berns och vi ska få hjälp med barnen då också. Det ingick i presenten. Det känns helt rätt och väldigt välkommet nu. Stor kram till dig.