Livet svänger men njuter ändå

Ja livet är upp och ner och ibland är jag väl kanske lite väl mycket av en känslomänniska. Måste påminna mig att inte oroa mig så mycket för saker, ha tillit till att allting kommer att gå bra, ta det lugnt och så.. Men ibland kan det kännas som att livet håller på att spåra ut och att man håller på att tappa kontrollen över allt som händer.. Det har känts så men på något sätt så nådde jag någon slags ”botten” i det och har ändå på sistånde lyckats släppa taget mer skönt nog och då har det känts som det vänt till det bättre. När man väl sen inser att man försöker kontrollera allting och är rädd för att tappa kontrollen men sen till slut släpper taget kan det vara väldigt befriande. Jaja, vet inte om det låter som mambo-jambo men men skönt att försöka utrycka det i alla fall..

I torsdags var jag och barnen iväg och träffade Kristina och hennes barn. Barnen åkte på sparkcyklar i skateramperna under bron i rålis. Mange följde inte med för var fortfarande svag efter sin operation och dessutom förkyld. Barnen är vilda och typ överallt hela tiden, emellanåt håller man på att bli tokig.. Men Kristinas stora son William hjälpte till en del med barnen så det hjälpte en del. Jack och Wille har verkligen hittat varandra kul nog. De raceade omkring som galningar med sina sparkcyklar 🙂

Lunch på Boulebaren i rålis. Rätt bra ställe med god mat och trevlig personal tycker jag. Lite utomlandskänsla actually. Irriterande bara att de inte tar någon cash så blev lite roddigt med det för hade typiskt nog och för en gångs skull bara med mig cash..
Sen gick vi till lekparken där och skulle leka.. men vet inte riktigt vad som hände men kunde inte stoppa pluttarna från att klä av sig o.s.v. ja ja, låt dom hålla på tänkte jag.. de var väl varma..
Laura vadar igenom plaskdammen där..

Från det ena till det andra så klämde jag och Mange sju avsnitt av Skam igår kväll. Jag hade haft en helt skev bild av hur serien skulle vara – jag trodde den skulle vara en deprimerande men blev positivt överaskad verkligen. Jag tyckte den var bra – otroligt duktiga skådespelare och rolig också faktiskt!

Idag var jag och Mange iväg på Eriksdalsbadet – utebadet – jippi! Love pools and swimming outdoors! 🙂 Men väldigt många andra hade uppenbarligen och tyvärr samma åsikt.. Så mycket folk! Rivigaste restaurangkön någonsin.. och andra sa att de väntat sjukt länge på sin mat.. så vi fick äta lite ditt och datt som vi haft med oss och det vi kunde köpa i glasskiosken.. Där mötte vi upp Anna och hennes son Albert. Mysigt att hänga med dom. Albert och Laura klickade lite extra och han drog runt henne på den stora uppblåsbara delfinen som vi har. Hon fick sitta där som en liten prinsessa och bli runtkörd. Sött var det att se.

Mange var med men kunde bada p.g.a. operationen. Så han fick hålla lite vakt istället.
Första utebadet för den här sommaren! Härligt men intensivt med barnen.

Barnen fullkomligt älskar att bada. Det känns så fint att se dom så överlyckliga, även om det blir rivigt på badet och ett stort ansvar att hålla koll på dom hela tiden. Efter badet var vi på familjemiddag hos syrran. Det var trevligt, även om det var lite synd att inte fler av hennes barn kunde vara med. Bara en av barnens kusiner – syrrans barn var hemma. Ok hög tid att lägga sig. Sömnen är viktig att få till när det känns som man har för mycket grubblerier i huvudet.. Hoppas du har en bra helg. Kram