Love what I do! :)

Idag unnade jag mig att börja dagen lite soft med att gå på en slags meditativ grej och sen fika med lite vänner efteråt. Det var givande jag träffade en kvinna som jobbat med sömnad, inredning och kläder i många år. Jag bollade lite med henne angående mina olika projekt och jag fick lite nya idéer/nya synvinklar av henne. Vi kanske kommer att samarbeta lite framöver. Jag kunde få köpa tyger av henne jätte billigt (från hennes fd ateljé) och hon kunde tänka sig att hoppa in och jobba med något av mina inredningsprojekt.

Jag älskar verkligen mitt jobb som inredare! Det är SÅ KUL! 🙂 🙂 🙂 Tänk att jag nästan hade glömt hur det är!!! Kom rätt mycket ifrån jobbet de senaste åren när jag tycker jag nästan konstant varit gravid eller mammaledig eller så busy med barnen att jag knappt kunnat tänka på att jobba heltid. På sistånde har jag känt ånej när jag måste avrunda dagen för att jag skulle kunna och vilja jobba i hundra timmar till ungefär. Det är så spännande och ingen dag är den andra lik verkligen.

Idag har jag kommunicerat med hantverkare angående våningen i stan som vi ska homestagea. Vi kom fram till att för att den ska komma till sin rätt så måste det målas om rätt mycket. Väggar och snickerier målas i större delen av våningen och även golvet målas i två rum. Jag har sedan när hantverkarna är klara framför mig att styla hela våningen.

Efter fikat åkte jag till ett byggvaruhus för att möta upp en hantverkare som ska renovera huset i skärgården och köpte in material där för sådär 1o papp.. Mycket grundmaterial som spackel, färg, rollers, penslar mm mm. Hade egentligen tänkt måla vitt på plastmattor som är på väggarna i ett duschrum där, men det är tydligen inte ok för försäkringar o.s.v. så på byggvaruhuset fick vi tips om en annan variant. Så bra! Det finns en slags panel som man kan skruva eller limma fast som ser ut som kakel och känns väldigt hårt, som sten nästan. Kolla här!

Den här rätt neutrala panelen har jag valt. Helt otroligt. Det ser precis ut om kakel, känns hårt och det ser inte plastigt/billigt ut. Ett bra alternativ om man inte vill göra en hel badrumsrenovering. Det här kan man sätta direkt på en plastmatta.
En annan rätt fin variant

Ska bli spännande att se resultatet i huset. Jag tror det kommer bli urfint. På golven i duschrummet och i toaletten kommer vi lägga trätrall som jag kommer måla vit eller spraya i typ silver! Coolt va! 🙂

Eller här för den som jag som gillar glitter! 🙂

Sen åkte jag till en affär för att börja rita upp köket till huset i skärgården vi håller på och ska renovera upp och sen styla inför försäljningen. Himla kul att planera hur köket ska se ut och välja luckor, bänkskiva, handtag, blandare, vitvaror mm mm. Jag var även och valde ut nya badrumsmöbler. Handfat, kommod, spegel, belysning o.s.v. till toaletten.

På måndag måste det bli till att göra klart köksritningen och beställa köket och badrumsmöblerna och en del belysning.. och så fortsätta med homestagingen i våningen i stan.

Busungarna 🙂

Det blev rätt rivigt med barnen efter dagis.. jag är så övertrött för de har varit uppe och härjat på nätterna o.s.v. och de har skrikit rätt mycket.. men gulligt var det också och jag lyckades klippa deras hår någorlunda i alla fall.. Wille ser nu ut som en liten Ceasar eller något.. jag var lite snabb och impulsiv där.. men med Lauras var jag lite mer försiktig så det blev rätt bra. Ok det var en liten dagsrapport. Hoppas du har det bra, kram.