”Lyxar” till det idag..

Som småbarnsmamma får man ju inte längre ”vara ledig” på helgerna. Det är mer ansträngande med helger än veckodagar såklart numera. Därför lyxar jag med att vara hemma själv idag. Visserligen har jag jobbat en del med lägenheten jag renoverar. Hittat och beställt ett fint badkar med kromtassar t.ex. Och bloggar gör jag såklart hela tiden. Men delvis har jag också unnat mig att ligga på soffan och titta på TV och plockat med lite allt möjligt här hemma. Varför inte göra det en dag här och där för att tanka upp lite ny kraft..

Jag har ju lägenheten och bloggen att jobba med, men jag har också sökt några deltidsjobb. Även om jag älskar det jag gör kan det vara trevligt att ha en ”fast arbetsplats” också med lite mer kollegor, julfester osv. Hoppas att jag får något av de jobben jag sökt. Jag får väl ”lämna över” till min högre kraft vad som är meningen. Sökte lite mer ”fasta jobb” (på heltid) innan jag kom på att jag skulle börja blogga. Vissa jobb var jag på flera intervjuer hos, men jag fick inget av jobben till slut. Jag hade väl inte mitt hjärta helt i att ha ett strikt, kontorsaktigt, 8-5-jobb, så antar att det var därför det inte blev av. Allt blir väl som det ska och livet känns ändå rätt magiskt när jag tänker efter med allt som händer nu.. så är tacksam för det! 🙂

img_7103

One thought on “”Lyxar” till det idag..

Comments are closed.