Mentorlunch, attraktionslagen och ödet!

Jag och den blivande bloggerskan Elizabeth Dokic
Jag och den blivande bloggerskan Elizabeth Dokic

Idag var jag och åt lunch med en tjej, en Facebook-vän som vill börja blogga. Vi var på Ragnars Skafferi – en väldigt bra lunchrestaurang i Stadshuset. Nästan helt vegetarisk mat idag med många olika sallader och så en kryddig majssoppa (och så pannkakor till dessert såklart).

Det kändes jättegivande att träffa denna fina tjej som ville bolla sina bloggidéer och fint för mig att få ge vidare en del av det jag lärt mig och det jag fått av min fina ”bloggmentor”.

img_8901

Enligt attraktionslagen behöver vi inte tänka i banor av konkurrens – det finns ju så det räcker och blir över till alla! 🙂 En annan bloggare kan aldrig bli mig och vice versa. Man behöver inte vara rädd för att bli härmad, ge bort idéer/ koncept som funkar osv. Vi har alla något unikt att dela med oss av, när vi jobbar utifrån vår personlighet och våra hjärtan. Om man vet vem man är, jobbar med det man älskar att göra så kommer framgången att komma.

img_8942

Det verkar ha varit ödet också för jag trodde hon bara var en långväga Facebook-vän, men det visade sig att vi var länkade på olika sätt och hade flera nära gemensamma vänner. Häftigt, det måste varit meningen att vi träffades idag och Universum verkade verkligen ha ett finger med i spelet här! 🙂

Fint att få ge också – det finns inget som ger en större kick och dessutom tror jag helt klart att det är så att det vi ger i livet får vi tillbaka – på ett eller annat sätt.

4 thoughts on “Mentorlunch, attraktionslagen och ödet!

Comments are closed.