Mer shopping & make-over-planering

Åkte ut till lägenheten jag ska renovera idag och planerade med en hantverkare. Himla spännande. Lägenheten ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig nu.. Plastmattor, fult träkök, gulaktiga fula lister osv. Men känner mig sjukt peppad att sätta igång med omvandlingen 🙂 Ska iväg och planera och köpa in köket imorgon tror jag. Idag ”hann” jag inte, eller rättare sagt var väl lite för förkyld och trött fortfarande, så det blev en shoppingrunda istället. Aldrig fel 🙂 Kolla de här söta bootsen jag hittade till Wille med guldsnören och gulddragkedja 🙂

img_6945

Grymt snygga jeans på en typ out-let-boutique för 100 spänn!? Men så irriterande så fanns det bara storlek XS - alltså vem 17 kan ha så små brallor?!
Grymt snygga jeans med metalliceffekt såg jag på en typ out-let-boutique för 100 spänn!? Men så irriterande, fanns bara storlek XS – alltså vem kan ha så små brallor?!

 

 

Fin-rolig väska med leopard med strassstenar i.
Fin-rolig väska med leopard med strassstenar i.
Snygga sneakers med metallic-/glitterdetaljer
Snygga sneakers med metallic-/glitterdetaljerimg_6892

Hoppas du fick lite glaminspiration nu..

Kvällen härhemma var allting annat än glammig förövrigt.. Kaos med stopp i diskmaskinen, är en endaste stor röra här hemma också och barnen har varit vilda/trotsiga. Fast det funkar i af lite bättre med de nya metoderna vi lärt oss och barnen var väldigt söta också när det lekte och pratade gulligt..

 

One thought on “Mer shopping & make-over-planering

Comments are closed.