Mera styling och så fina tapeter!

Köpte jättefina blommor och växter i Årsta partihallar där jag kan köpa in till grossistpriser i.o.m. att jag har ett inredningsföretag. Underbart att gå runt där i trädgårdshallen och se alla blommor och växter. Det luktar så gott där.

Idag var en riktigt intensiv dag. Jag trodde att vi inte hade så mycket kvar med homestagingen vi håller på med av huset i skärgården.. Vi har ju jobbat där sen i fredags. Men oj vad det var mycket att göra.. Och allt tar sån tid! Puh! Det var mycket roddande med saker som fanns där men som måste städas/ gömmas undan inför foto och visningarna. I.o.m. att jag såklart är mån om att det ska bli bra så blev ett mycket springande till en ”sophög” som hantverkarna snart ska slänga och till skjulen på tomten (det som ska behållas). Men det har varit så kul och jag tycker vår styling blir riktigt fin. Allt är ju tycke och smak – även om homestaging ska vara lite mer neutral. Det blir en inredning som går i blått i olika nyanser (och då mycket blått med lite lila i), vitt, silver, med lite lila, grönt och rosa. Jag borde verkligen ha tagit bilder idag, men det blev så intensivt så det blev inte av..  Men om ca en vecka kommer mäklarbilderna, så de kommer jag lägga ut då, så får ni se.

De här tallrikarna blev jag så kär i så var tvungen att duka bordet med dom. Fina va? 🙂

Jag älskar ju tapeter och i huset fick jag ynnesten att välja ut flera underbara sorter. Snart ska ni få se men tills dess kan jag visa lite andra exempel på lite roliga tapeter. Titta här!

Sen här Designers Guild-tapeten har vi hemma. Still love it! Den är som en målning. Ett helt stycke – som en tavla man kan ha på en vägg.

Den här är rätt mysig tycker jag. Lugn och behaglig men ändå cool.
Jag må ha hötorgskonstsmak enligt vissa, men är inte den här jättefin!?

Mera moln! Love them! 🙂

Oj vad mycket fint det finns, eller hur!? Man blir ju tokig! 🙂

Redan imorgon börjar vi på nästa homestaging. På Kungsholmen den här gången. Det ska bli spännande – det blir ju en helt annan styling än den vi gjorde i huset idag. Det finns en del möbler redan där som vi kommer att utgå ifrån, en stor kristallkrona o.s.v. Så det blir till att följa med i stilen som finns men ändra lite också såklart. Gillar verkligen att jobba intensivt och få klart homestaging-projekt så här till deadlines. Hela tiden får man skapa och testa olika idéer och uppleva make-over-kicken som man får när man omvandlar en bostad på det här sättet.

Ok hoppas du tyckte det här var intressant. Kom gärna med kommentarer. Ha det bra, kram

One thought on “Mera styling och så fina tapeter!

Comments are closed.