Min nya klocka

Jag har inte haft ett armbandsur på många år – bara kört med mobilen.. Men Mange höll på att bli tokig på mig för jag frågade hela tiden vad klockan var. Det kan ju ta tid att ta upp mobilen eller batteriet i mobilen kan ju dö..

Så slog till på ett klassiskt armbandsur från Tissot. Det är många års garanti och den tål en del vatten. Älskar att armbandet är ormskinns-vanilj-metallic och så är urtavlan oljigt pärligt skimrande typ eller hur man nu ska beskriva det.. Otroligt skönt att ha – fattar inte varför jag inte haft en vanlig klocka på så länge!?

img_8484

img_8636

2 thoughts on “Min nya klocka

  1. SÅ snygg!!!

    Underligt nog kollade jag senast idag på klockor på nätet. Typiskt nog har jag nickelallergi och kan inte ha så många men skam den som ger sig!

Comments are closed.