Mycket kul och bra! :)

Jahapp då var helgen i stort sett slut och det är dags att lägga sig.. Senare delen av helgen kändes allt mycket bättre. Mindre bråkigt och det har gått bättre med barnen. Den barnfria kvällen igår gav oss ny energi och vi har tagit det mer lugnt i förhållande till barnen och kunnat distansera oss lite bättre ifrån deras trots, viljor och skrik. Och det har blivit mindre sånt också. De har lekt bättre och bråkat mindre tack och lov.

Vi åkte ut till mitt renoveringsobjekt som ju visades idag. Mange ville se det färdiga resultatet på plats så vi åkte dit och tog med barnen. De tog sig en liten titt, (och lekte sen i en lekpark utanför) medans jag fixade med nya blommor, ny frukt och städade och fixade till allt. Det var mycket att fixa med, vårblommor till balkongen, byta ut alla värmeljus, ordna till alla snittblommor o.s.v. Så det blev lite stressigt som vanligt.. barnen och Mange började frysa också och man vågade såklart inte släppa in barnen i lägenheten igen när allt skulle hålla sig perfekt.

Sen blev det lunch och så kollade vi i lite affärer. Herregud vad Wille nu börjar vilja ha alla leksaker m.m. som han ser i affärerna nu och han har inte riktigt lärt sig att man måste köpa saker och inte kan köpa allting.. Oj oj så det blev lite kamper båda här och där och vi fick stoppa honom från att riva sönder förpackningar o.s.v. Bäst var det nog på Myrorna. Där är det ju nästan inga förpackningar och barnen kunde testa massa leksaker mer.. Världens lekland för dom hehe.. Vi funderade på att gå på lekland där men struntade i det för det är otroligt dyrt 159:- per barn? Och så är det sån ljudnivå så man blir tokig.. Jaja..

På kvällen sen fick jag gå iväg på en andlig grej jag brukar gå på okband för att tanka upp med ny kraft. Blev lite besviken men det är ändå alltid en skön, avkopplande, meditativ stund. Fick en intressant spegling av en vän där efter.. han tyckte jag hade blivit mer ödmjuk efter att jag fått barn. Ja, det stämmer nog. Det är stora utmaningar som följer med föräldrarskapet tycker jag (även om det är underbart också).

Nu ser jag fram emot måndag och att jobba klart homestagingen av våningen i Vasastan. Jag ska åka dit tidigt för att bli klar till fotograferingen vid lunchtid. Jag måste ordna med mycket dekoration, blommor, montera ett nytt soffbord och hänga upp en hel del tavlor och speglar. Det lär bli att jobba snabbt imorgon också.  Ska bli kul och jag får nog möjlighet att knyta kontakter med en ny mäklare också. På eftermiddagen ska jag välja ut tapeter till huset på landet (där jag är projektledare och inredare). Det ska bli så roligt! Älskar tapeter! 🙂