Mysiga dagar

Det blev en fin liten semester i Nerja, Costa del sol. Barnfri i rekordmånga dagar sen de föddes (tors-mån) Jag mötte upp en del vänner och hängde runt med lite olika personer. Det blev många promenader, fika i solen, shopping-strosande, goda tapas-middagar o.s.v. Fick rätt mycket färg i ansiktet kul nog. Det blev mycket sol.

Fint med stränder och havet är underbart rogivande.

Fick också vissa insikter på saker jag behöver ”ta tag i”. Det finns ju en lösning på det mesta om man bara söker den. Himla mysigt och jag tycker spanjorerna är väldigt trevliga. Gjorde missen att hyra bil och åkte på massa extra avgifter som måste ha stått jätte-finstilt. Det gör jag inte om.. Var skönt att gå ner i varv, koppla bort allt hemma och bra med ett break ifrån barnen. Har ju haft lite bekymmer med speciellt Wille på sistånde. Men har ju gått speciell ”föräldrar-terapi” och föräldrarkurs.. och så lite ledighet på det. Och nu efter resan har det känts bättre allting skönt nog. Det som gäller är att man som förälder ska hålla lugnet och alltid vara större, starkare och snäll mot barnet (d.v.s. inte gå ner på barnets nivå och bråka..) Inte alltid det lättaste när man får en sko i huvudet eller blir slagen av ett flygplan i ansiktet typ (exempel på det som hänt på sistånde).. Sånt händer ju inte riktigt med vuxna människor så man är inte alltid beredd/van vid det. Nu har Mange barnen i en dag till sedan har jag en barnhelg framför mig. Vi får se vad vi ska hitta på. Vädret här hemma känns ”rivigt”, men förhoppningsvis är våren på gång snart.

I veckan har jag träffat vänner och var på ett underbart café i stan (på lunchen mellan jobb).

OMG, vilka goda grejer där! Allt smakade typ totally gourment. Åt en grillad tonfisk macka, vilket inte låter så spännande, men oj vad den var god! Typ tonfisk-kräm i. Och så fick man lite sallad till. Till beställde jag en liten latte..

Lite chokladsås på, mums!

I och med att min mat dröjde lite, fick jag en extra latte i och med att den hade svalnat innan mackan kom.. Service! 🙂

Fin eller hur 🙂 Och här ser ni cafénamnet. Ligger i Vasastan.
Min vän Maria äter en croissant som ser väldigt yummie ut – typ rostade mandelflarn m.m. på..

Okidoki, det var allt för nu.. Hoppas du har det bra, kram