När DET händer – DÅ ska jag vara lycklig!

 

Jag och min älsklings lilla Laura. Hon är så go.. och så mammig fortfarande men jag har inget emot det.. gos gos gos 🙂

Igår var jag hos en väninna på fest. Så kul och väääldigt välbehövligt! Kom på nu i efterhand att jag känt mig så himla instängd och nerdragen av ”barn-ekorrhjulet” typ.. Det är jättekul med barnen men man sugs in i ett snurr och man bara kör på och kör på och man blir så trött och sliten emellanåt.. och så har man ju allt annat att få ihop i livet också.. jobb, relationer, hemmet o.s.v. Blir för mycket i huvudet ibland. Man behöver verkligen de där ventilerna att bara släppa allt och bara garva med vänner och skippa allt allvar och alla saker i livet man tycker behöver ordna sig innan man kan vara lycklig. Livet är ju nu.. Jag tror verkligen att många av oss lever i det här som Eckard Tolle skriver om som waiting living.. Alltså man tänker i huvudet att bara det där händer eller bara det där löser sig – DÅ ska jag vara lycklig och verkligen leva. Men jag måste vänta på att vissa saker ska hända innan jag kan släppa taget och bara vara glad. Apropå issues e.t.c. så sa min amerikanska mormor något smart att ”when all those things are gone – then you’re dead”. Jag tror det är sant. Det kommer alltid finnas saker vi vill fixa, problem att lösa, saker vi vill förändra – men det är en del av livet och det borde inte stoppa oss från att leva här och nu egentligen! Och så viktigt att ibland också släppa alla sina mål, saker man måste ”ta tag i” o.s.v. och istället vara närvarande i nuet och verkligen connecta med andra människor. Tiden kan verkligen stanna och man kan må så bra när man göra det.