Nice Greklands trip! :)

Ja det var himla kul och skönt att komma iväg på en liten mini-break med min kompis Christina till Grekland. Inte en ”romantic mini-break” a´la´ Bridget Jones men ändock en mini-break 🙂 Det blev en del sight-seeing, mysiga middagar/fika och rolig shopping. Skönt när man jobbat hårt med både med sin business (och det gått bra) och med barnen att sen kunna släppa allt och unna sig en rolig resa och belöna sig med att shoppa lite fina saker 🙂 Men måste säga att det kändes lite bissart att vara borta så länge ifrån barnen och vara själv på resa. Jag har ju inte varit ifrån Laura mer än en natt (!) sedan hon föddes.. och hon är ju två år och fyra månader nu lilla gumman. Men det var nog bra ändå med ett break från dom för jag har uppskattat dom så mycket och kunnat njuta så mycket mer av dom nu sen jag kommit hem.

Glammamman vid berömda Akropolis.
Christina svalkar sig med lie vatten. Blev faktiskt riktigt varmt en del dagar.

Hårt att vara glammamma – shoppingen nockade mig totalt! 🙂 Vi brakade till på ett fett dubbelrum var.. råkade vara samma pris som enkelrummen 🙂
Hotellet skulle väl vara 4 + stjärnigt, men det kanske inte riktigt var det ur alla aspekter tycker jag.
Utsikten från hotellets tak på 21:a våningen kunde man inte klaga på i alla fall!
Poolen på taket.
men var lite läskigt också på taket där för fanns ingen reling eller skyddsglas och var sååå högt ju!
Jag och Chrstina innan vi skulle ut och äta middag i the old town.
Jag med ett av mina shopping-fynd. Åh jag bara älskade en affär – ett grekiskt lite dyrare märke. Kolla den här lilla glittriga silver-ryggsäcken med små patches på! 🙂 Alltså love it! Jag skulle köpa en rosa till Laura tänkte jag – kunde inte låta bli – fast den var alldeles för dyr för en ryggsäck för en 2-åring egentligen.. Men så tänkte jag – va fasen jag måste ju ha en sån själv också! Så blev att jag köpte en silver och en rosa (kan lägga ut lite bättre bilder snart..). Fast det var bara det att sen när jag kom hem med Lauras då ville Wille också ha en sån fin ryggsäck så han la typ beslag på min fina silver-väska.. Grrr!

Köpte också lite andra grejer. Metallic- och glittriga sandaler till Laura i samma boutique och så en väska till till mig som var rolig – en lite större väska som man kan ha som hand-bagage-väska på flygplan typ. Och så lite annat ditt och datt.

Ok det var en liten Greklands-rapport. Nästa resa blir nog mer av en sol-och-bad-resa ändå, även om det var kul med en city-girls-only-resa den här gången! 🙂