Njuter och firar :)

Jobbar med homestaging i ett hus med pool idag. alltså en dag ska jag banne mig ha pool! Love them! Life is too short to live without them! 🙂

Så kul, har jobbat idag med homestagingen i mina vänner Ulrika och Stefans hus på Nordmarksvägen i Farsta. Det blir en lättare homestaging nivå mellan kan man säga. Vi har kommit in med enstaka möbler men öser sedan in textilier, belysning, växter, dekorationer o.s.v. 200 kvm sväljer och behöver väldigt mycket grejer kan man säga. Idag var Jeanette med mig och jobbade, en av mina timanställda. Imorgon kommer även med min assistent Lana vara med (hon var krasslig idag). Vi har kommit rätt långt, men det är en del kvar att göra. Imorgon ska vi hämta lite stylingrejer och växter i en lägenhet som snart kommer vara såld. De budar och budar kul nog! Sen blir att ordna huset med fina snittblommor, frukt, dekorationer, mer prydnadskuddar och plädar m.m.

Förresten så har det gått otroligt bra med försäljningen av skärgårdshuset vi renoverat upp och homestagat kul nog. (Kolla Lövsalsvägen 20) På visningen kom det rekordmycket folk, gick det åt hela 30 prospekt! 🙂 Det började lite som en rysare, de började inte buda, förutom att en spekulant lagt utångsbudet hela dagen efter. men nu har det brakat loss ordentligt och det har gått upp massor ifrån utgångspriset kul nog och de budar fortfarande. Så skönt och kul med faktiskt bevis på att man gjort ett bra jobb. Det lönar sig att renovera och homestagea på det sättet vi gjort det bevisar det verkligen faktiskt om man får säg:at själv :).

Känner mig så glad att jag har ett sånt kul jobb som jag kan leva bra på också. Det kommer in nya jobb hela tiden tacksamt nog! 🙂 Och nu är det ännu roligare för att jag har kunnat ta in lite medarbetare som jobbat med mig på mina senaste projekt. Det är så mycket roligare att jobba med andra och kunna bolla saker/diskutera olika styling-lösningar och bara ha kul och skratta ihop. Känner mig tacksam och försöker faktiskt fira mina framgångar nu (och inte bara ta dom förgivet).

Nä nu är det hög tid att lägga sig. Ska hämta upp mina medarbetare rätt tidigt imorgon för att hinna klart i huset till fotograferingen. Hoppas du har det bra! Kram 🙂

57 thoughts on “Njuter och firar :)

Comments are closed.