Nöjd!

Hej hej, har haft en rätt lugn dag trot eller ej för jag har för en gångs skull inte åkt runt halva stan hela dagen, utan bara jobbat hemifrån. Rätt skönt att göra det någon dag i veckan så om man kan. Har kommunicerat med reklammannen som jobbar med min nya logga, mailat lite med mäklare angående delvis jobb och delvis ett nytt renoveringsobjekt som jag lagt bud på. Några nya homestaging-kunder ordnade jag offerter till också. Och så har jag letat möbler (som vanligt). Det blir mycket av den varan nu för mig. Så glad för hittade det här fina matbordet idag som jag lyckades köpa och hämta (Blocket. I konkurrens med många andra).

Lite klassisk stil. Jag gillar det numera, även om jag gillar mera moderna grejer också. Förr om åren har jag varit mera ”retro” i stilen.

Bordet kommer passa perfekt i den homestaging jag ska göra snart på Kungsholmen. Det är en mellanstyling så jag utgår då ifrån kundens möbler. Det ska stå i ett vardagsrum där det finns en kristallkrona o.s.v, så då gäller det att de möbler jag kommer in med såklart ska passa in i den stilen. Himla kul att planera möbleringar tycker jag. Jag har nästan blivit besatt av köp och sälj siter, inredningsaffärer m.m. Ja ja finns väl värre saker att vara besatt av 🙂

Annars börjar huset i skärgården bli klart. Köket är inte klart men ni får här en hint om vilket håll det barkar..

Grå bänkskiva, vitt glansigt aningen vågigt kakel och off-white köksluckor. Tror det blir snyggt.
And another picture 🙂

Ska bli så roligt tt se när alla tapeter kommit upp och så ser jag fram emot att homestaga upp hela också. En mäklare kommer och tittar i helgen och så är fotot troligen om några veckor. Hantverkarna har lovat bli klara nästa vecka så jag kan staga efter det.

Imorgon ska jag och en av mina nära vänner Tina (som jag pratar med typ varje dag nu, hon har också startat upp stylingfirma o.s.v.) gå på en inspirationsfrukost på Bemz (de som gör soffodral som passar IKEAs soffor m.m.) De kommer fokusera på Designers Guild imorgon – oj oj love their stuff! Kommer typ vilja köpa allt! Det ska bli himla kul.

Ok det var lite ifrån mig idag. Hoppas du har det bra. Har lite dåligt samvete för att jag inte hinner blogga mer, men men jag får göra så mycket jag hinner! Kram

Behöver du hjälp med homestaging, inredning eller renovering? Kontakta Ribbing Styling. info@ribbingstyling.se. 070-734 05 21. & Rekommendera oss gärna till dina vänner!

One thought on “Nöjd!

Comments are closed.