Nu är det bara för mycket!

Känner verkligen att det räcker och blir över på vissa plan av mitt liv. Jag orkar inte mer nu känns det som och frågor som ”varför jag” dyker upp. Vissa delar i mitt liv fungerar väldigt dåligt emellanåt. Det är tungt. Känner mig så ledsen.

Funderar på hur jag lyckats skapa detta i mitt liv som jag inte vill ha alls. Det är på ett sätt jobbigt att jag har tron att jag själv skapar mitt liv – skulle varit lättare om jag kunde skylla ifrån mig på andra som jag alltid gjorde förut. Jag har väl attraherat in även dessa problem i mitt liv tyvärr.. om än kanske på ett omedvetet plan.

Jaja, imorgon kanske det kommer kännas lite lättare, bättre, vet inte, hoppas det. Jag har också för länge sen ställt upp vissa mål som ska göra att jag ska få mer ”makt” över mitt liv. Förstår att detta kanske blir lite luddigt men vill inte gå in på allt mer exakt här på bloggen. Hoppas ni förstår. Ändå skönt att skriva av mig lite också om det som är jobbigt och tungt och vem vet det kanske kan ge någon annan lite mer lugn i.o.m. att hen inte känner sig ensam om liknande känslor/situationer.

6 thoughts on “Nu är det bara för mycket!

  1. Du har bett om utveckling och ur kaoset kommer den. Ha tillit att allt är som det ska. När vi kommit ur kaoset och har facit på hand brukar åtminstone jag kunna säga att det blev bättre än väntat och det var värt det. Andas det kommer att bli bra.

  2. ❤❤❤ Självklart har vi eget ansvar över våra liv, men det kanske är så att vi tex behöver undvika vissa människor som får oss att må dåligt. Bara för att Jag förändras och gör fotarbetet, så gör inte alla det.

    Jag tänker att jag fått verktygen för att kunna fatta bra beslut. Och det kan ibland innefatta att ”göra slut” med människor, situationer etc så Jag kan forsätta må bra och utvecklas. Kram ❤❤❤

Comments are closed.