Nu j-vlar!

Idag har jag varit trögstartad, vissa saker har gått emot mig, har en förkylning på gång och det har känts lite tungt allting idag eftersom det hände vissa jobbiga saker igår. Men idag verkar det som mina ”negativa känslor” varit en drivkraft till att gå in i produktivitet (inget ont som inte har något gott med sig I guess..). Har faktiskt fått mycket gjort idag. Tagit tag i praktiska saker som legat och hantverkarna har t.om. kommunicerat och verkar jobba i mitt renoveringsobjekt flera stycken idag. Wow! Tack för det, hade börjat bli rätt orolig!

Har haft kontakt med flera potentiella arbetsgivare och bara gått på min intuition vad jag ska jobba med och var och agerat därefter. Även mailat med flera tidningar angående att få med artiklar i dom. Det vore kul och det skulle ge extra skjuts till bloggen. I.o.f.s. går det bra – vecko-läsar-statistiken går uppåt hela tiden – jippi drygt 1300 nu och växer. Men är rastlös och vill såklart att det ska gå fortare. Ska ju bli en storbloggare! 🙂 Eller ska affirmera – Jag är en STORBLOGGARE! Jag är en TOPPBLOGGARE! Och känna känslan det ger att affirmera det! 🙂 Hihi. Vi bestämmer ju själva var vi ska positionera oss och hur mycket framgång vi ska ha. 🙂 Hur mycket framgång siktar du in dig på?