Nya hemsidan är live! :) Och så lite fredagskaos..

Har idag jobbat hemma delvis. Med hemsidan. Gått igenom alla texter och mailat förslag på ändringar och så. Den har blivit fin tycker jag! Inte helt färdig, ska ändra lite mer i texterna och några referensbilder till ska läggas ut men den är live redan nu: Kolla här! www.ribbingstyling.se Så kul och skönt och bra känns det. En sak till som lägger sig på plats.

Nu väntar jag på visitkort, flyers och så fortfarande lokal, lokal, lokal. Pratade men han som låtit så positiv sist men nu lät det som det skulle bli rätt dyr hyra o.s.v. så vet inte riktigt om han kommer kunna erbjuda mig något intressant. Ja ja, har självklart inte gett upp och affirmerar vidare för att den perfekta lokalen ska bli min. Tänker att en bra lokal är grunden till allting. Har man en bra, stor lokal, kan man ha mycket möbler, många stylingar ute samtidigt och ordning och reda så det känns kul att jobba.

Ikväll har det varit s.k. fredagsmys här – läs fredagskaos.. Oj oj oj, hade inte hunnit handla innan jag hämtade barnen så gick med två trötta. hungriga barn till affären.. Big mistake! Ja ja vad ska man göra, behövde ju massa grejer.. Flera personer i affären var riktigt irriterade på barnen. Tråkigt att folk inte kan vara mer förstående. De sa elaka saker och skällde på mig för att de tyckte barnen ”rev hela butiken” och var i vägen och Laura = 2 år råkade sparka på en man (sa han) och han blev jättearg för det.. Då blev jag arg också! J-kla idioter det finns.. Sen var Laura på sitt skrikhumör, oj oj oj vilken tålamodsträning! Gallskrik hur länge som helst! ): Ett dåligt skämt typ.

Började laga mat sent och middagen blev sen också. Barnen och Laura livades upp sen när de fick lite fredagsmys. För en gångs skull fick de inte bara popcorn och Crush utan även lite glass och så några hyfsat nyttiga godisar typ.. De gick verkligen hem. De får typ aldrig godis så det är väldigt exotiskt.

När barnen lagt sig målade jag ett bord som jag köpt i en second hand butik i två olika metallic-färger. Först grundade jag med en vit färg och sen målade jag med en rosa och en blå färg. Lite av bordet lämnade jag vitt och så blev det så att jag målade över den blåa färgen med den rosa och blötte rollern så det blev lite coola effekter. Det blev rätt coolt. Det ska jag ha i en homestaging snart där jag ska göra ett barnrum.