Nyckeln är att ”släppa taget”.

Laura och Wille tyckte trapporna hos "grandma and grandpa" var roliga att leka i.
Laura och Wille tyckte trapporna hos ”grandma” och ”grandpa” var roliga att leka i.

Helgen är snart slut och den har varit både jättejobbig – skrik och bråk – men också rolig och trevlig.. Ja livet innehåller det mesta. Det kändes som lite kaos med massa saker hemma idag. Så skönt att jag kom iväg och tränade. Simmade typ 25 min och sen en underbar massage i bubbelpoolen och så lite bastu på det. Det är verkligen en kur som får mig att må så mycket bättre.

När jag simmar andas jag djupt och tankar kommer på allt möjligt i livet. Jag kom på några nya bra idéer till bloggen och annat kul nog. Det är ofta när man slappnar av, och går in i en sån ”meditation” som man kommer fram till lösningar och man löser problem på ett delvis omedvetet plan. Endorfinerna som frigörs vid motion kände jag också av efter. Kände mig mycket gladare, lugnare och mer energifylld efter. Jag tycker ofta att det är när jag ”släpper taget” om ett problem som lösningen kommer. 

Helgen avslutades med en fin söndagsmiddag med storfamiljen. Vi fick komma iväg och ha det lite lugnare än hemma. Lagad middag, ingen disk och barnen lekte med sina kusiner så de klarade sig mer själva och så fick vi en del hjälp med dom också.