Odefinierbar tomhet

 

Är hemma med barnen idag som är förkylda och febriga.. eller Laura har i alla fall feber. Wille är jag inte helt säker på. Laura sov med mig i natt, hade hög feber så var så orolig, vaknade ofta, grät och ropade på mamma. Som någon slags överlevarinstinkt antar jag vägrar hon sova i sin egen säng när hon är riktigt sjuk.

Jaja. Jag trodde det skulle bli jobbigt och hade sett fram emot shopping + dagis idag – men barnen har varit ovanligt lugna p.g.a. ”sjukan” och så har man såklart ett helt legitimt skäl att låta dom titta mycket på TV/IPAD.. så det softar såklart ner saker och ting. Och jag behövde nog en lugn dag hemma.. det har varit så mycket sociala grejer och man ska klä upp sig, sminka sig, fixa i ordning barnen o.s.v.. så skönt att slippa allt det och bara ta det lugnt. Även om jag känner mig lite malplacé och något isolerad för har ju inte varit ute ens idag.

Känner någon odefinierbar tomhet inom mig eller kanske lite ”lost” i tillvaron eller något idag.. Men försöker bara ignorera det just nu.. Man behöver inte alltid gräva i allt och fundera på ”vad som kan vara fel just nu” hela tiden.. Ibland är det bättre att låta det vara också och så kan det släppa av sig självt.

Har kunnat ägna mig åt bloggen o.s.v. men störd på att Facebook blockat mig flera gånger idag.. Jag har postat mina blogginlägg i massa olika grupper för bloggare. Vad är det för fel med det undrar man? Det är ju det grupperna är till för och om någon grupp skulle tycka jag gjorde något fel skulle de väl bara sparka ut mig ur gruppen? Kanske någon bloggare som har tips på hur man kan slippa blockas?

Jaja, kanske önsketänkande men vore skönt om barnen kunde vara så bra så de kunde gå på dagis imorgon. Man kan ju alltid hoppas!

 

2 thoughts on “Odefinierbar tomhet

Comments are closed.