Oh! Vad ska jag välja!?

Jag står i ett vägskäl och måste bestämma mig för om jag ska fortsätta söka intressanta jobb eller om jag ska starta upp min ”gamla firma” Ribbing Styling som jag haft vilande ett tag. Det skulle jag då troligtvis göra med en samarbetspartner. Vi skulle köra inrednings- och homestaginguppdrag ihop och vem vet kanske kan bli några avstickare som att göra kläder! Vore fantastiskt roligt! (Vill såklart fortsätta blogga också! :))

Man ska ju GO för sin NR 1 på alla livets områden brukar jag själv säga till andra! Haha. Lättare att ge andra råd ibland.. Hm svårt när jag väl är så här mellan jobb (förutom att jag renoverar en lägenhet som snart är klar) då blir det svårt för det finns ju så mycket att välja på – allt mellan himmel och jord typ.. Och så vill man ju välja rätt och inte fel. Livet är faktiskt inte så långt så man vill slösa det på att inte riktigt vara ”på sin rätta plats” (vad nu det är..) och inte riktigt göra det man vill.

Att vara anställd har ju många fördelar som mer trygghet, mer pengar som går till pension automatiskt, betald semester o.s.v. Men å andra sidan är det självklart mer inrutat, styrt, oflexibelt och så måste man ”tampas” med att en chef d.v.s. någon annan ska säga till en vad man ska göra mm. OCH så får man inte hela lönen för mödan, som man får när man är sin egen, utan det mesta går såklart en förbi och går till företaget man är anställd av..

Ja, det var lite funderingar. Hur tänker du kring detta? Vågar du ta risker i arbetslivet?