Oh vilken rusch! :)

Oj vad det är mycket nu, för att använda en gammal klyscha! Men sant för mig just nu. Jag har så mycket att göra och jag ÄLSKAR det! Jag ÄLSKAR att jobba mycket och ha ett fritt och fartfyllt jobb! Det är SÅ KUL! Jag har åkt runt halva stan och fixat det ena och det andra idag. Zip, zip, zip 🙂 Fattar inte nu att jag funderade på att ha ett ”vanligt 9-5-jobb”! Jag är ju skapt för att vara egen företagare och entreprenör! Det känns så rätt och jag är SÅ TACKSAM att Universum ordnade så jag inte kom på villovägar alltför länge!

Som affärskvinna kan jag göra vad jag vill och faktiskt så regnar jobben bara in! 🙂 Har inte sålt ett dugg eller ägnat mig åt någon marknadsföringsplan som jag tänkt.. Hur ska man få tid med det!? 🙂 Idag hörde en kund av sig (vars familj anlitat mig som inredare mycket) som ville ha hjälp med homestaging i samband med försäljningen av sin stora våning i stan t.e.x.

Det är bra att jag har ett så gigantiskt stort nätverk. Det hjälper såklart! Snart blir det väl att börja anställa folk! 🙂

Ja och vad är detta då?! Jo renoveringsobjekts-lägenheten är typ klar nu (hantverkarna bara fixar några sista grejer) så idag behövde jag fixa några barstolar till köket.. Aningen irriterande att jag i mitt större möbelplager innan hade några perfekta barstolar som jag gjorde mig av mig.. men men strunt samma.. Hittade faktiskt de här på Myrorna för nästan ingenting och en fin spegel..

Jag tänkte att jag kunde måla stolarna vita och så kom jag på att de skulle se lite mysigare ut med typ fårskinnsaktiga ”sittdynor” på.

Så här såg stolarna ut efter jag snabb-målat dom en gång med en vit lack som kommer bli nästan helt täckande till slut.

Här är ”fluff-dynorna”. Gillar idén och tror det kommer ge lite mer myskänsla till köket. Men tror ev. jag skulle vilja att de är lite större. Kanske byter dom och köper ett större tyg/fårskinn imorgon och klipper sönder det så det blir precis lagom storlek till stolarna.

Imorgon är flyttfirman inbokad på morgonen, så då ska jag flytta möbler från mitt möbellager till lägenheten. Och så måste jag planera allt lull lull runt omkring 🙂 Hade velat haft en schysst lounge soffa till balkongen.. men verkar vara lite svårt att få tag på en sån liten storlek så här mitt i vintern och allt. Kanske kör på några fina utemöbler jag har redan. Tror det kan bli topp ändå.

Igår bara snurrade det inredningsidéer till alla mina projekt i huvudet.. Jag kunde inte låta bli att styla upp lägenheterna och husen och tänka ut roliga detaljer som skulle maxa upp dom och ge WOW-känslan. Himla kul alltihop, men var lite svårt att slappna av och sova. Jag kommunicerar också med många kunder och samarbetspartners och väntar på att de ska svara på det ena och det andra och ge olika besked o.s.v. vilket är lite tålamodsprövande..  Idag ska jag försöka koppla bort jobb och bloggen och allt tidigare så jag förhoppningsvis sover bättre. Att jag (otroligt nog) glömde att dricka eftermiddagskaffe är jag glad för nu för jag känner mig lugnare och mår bättre än jag brukar på kvällen när jag druckit någon kopp.

Jaja, det var lite om vad jag håller på med. Hoppas du har det bra och trivs med vad du gör? Kram

2 thoughts on “Oh vilken rusch! :)

Comments are closed.