Oj vad fina vänner betyder mycket! :)

unknown-3

Hade just ett så fint samtal med en vän jag känt nu i många år. Hon gav mig (utan att veta om det) precis det jag behövde idag. Hon uttryckte hur mycket hon uppskattade vår vänskap och hur bra hon tyckte jag var på många sätt (och jag sa liknande om henne). De kommer de dagar när jag bara känner en inneboende ensamhetskänsla och känner mig sårbar och ”liten” och undrar om jag är på väg åt rätt håll. Jag har också en gammal ”grammofonskiva” som spelas upp i huvudet – typ att ingen egentligen bryr sig och att jag inte har många ”riktiga” vänner osv..

img_7786

Jag har också något slags ”övergivenhetsmantra” som jag försöker komma bort ifrån, men som det känns som förföljer mig ibland.. Det blir väl som en delvis omedveten affirmation som gör att jag skapar övergivenhet med jämna mellanrum i mitt liv.. När jag verkligen ser på verkligheten vet jag att det inte riktigt är som ”mantrat” säger.. litegrann såklart, men det är en naturlig del av livet också tror jag.. Och ofta kan det nog vara så att jag själv övergivit omedvetet.. eller naturligt satt gränser mot personer som bara är för utflippade och som på senare år bara känns som för långt ifrån den jag är idag.

I. o.m. att jag ägnat mig så mycket åt personlig utveckling är jag idag också en väldigt stark person som vet vem jag är och står för den jag är. Det kan vara medvetet eller omedvetet hotande för människor som inte har gjort resan att verkligen lära känna- och utveckla sig själva.

2 thoughts on “Oj vad fina vänner betyder mycket! :)

Comments are closed.