OMG! Hur är det möjligt!?

Det känns som att mitt huvud håller på att explodera och jag är HELT SLUT!

Efter en dag som varit rätt ok med Laura hemma.. så brakade ”h-vetet” löst på kvällen, pardon my french! Barnen fick titta lite på IPAD när vi kom hem och när batteriet var slut började Wille banka IPADen i bordet så hårt han kunde, visserligen har den ett barnsäkert skal men ändå, vi får se hur den funkar nu.. Laura skrek sen åt det ena och det andra hela middagen. Sen kom jag på att nä nu måste de ändå bada. Alla har varit sjuka och nu måste vi få alla rena och bacillfria. Det var bara det att Laura var ett latent bombnedslag. Hon skrek så mycket i badkaret om allt möjligt (öronbedövande i ett kaklat badrum) så det var bara för mycket! Samtidigt som Wille skulle hoppa omkring som en galning hela tiden, eller fylla munnen med vatten för att sen spruta ut det med all sin kraft på oss lyckligt lottade..

Efter badet fortsatte Laura skrikandet.. Hon ville inte ha blöja, inte klä på sig, inte släcka lampan, inte den boken, vill läsa böcker o.s.v. Jag tänkte nu ger jag upp.. Parallellt ville Wille lägga sig och så skulle jag göra flaska till honom och få honom lugn.. Till slut fick jag henne att sluta skrika och lyssna på några böcker.. och så fick jag köra med klassikern.. för hon ville inte ta flaskan.. ska jag ge din flaska till Wille? Då tog hon den till slut och somnade till slut! Bah! Kanske ska erkänna att jag såklart fick amma Laura 2 år också.. Har ammat så mycket de senaste dagarna när hon varit sjuk så man kunde tro att hon var ett nyfött spädbarn.. Vet inte hur jag ska lyckas sluta för hon insisterar på att amma.. Och oj vilket temperament vår lilla dam har. Hon sparkas och slåss jättemycket emellanåt. Det har märkts tydligt sen hon var nyfödd.. Jag har sagt till Mange att jag är redan nu är rädd för Laura som tonåring!

Nu är det i alla fall tyst och jag kan ta igen mig.. och är ju också förkyld o.s.v. Och hoppas på att Laura är mer normal imorgon – sjukor gör ju barn dubbelt så knepiga får man inte glömma.. Det var en rapport ifrån den här kvällen.. hoppas du haft en lugnare, mer harmonisk kväll.. God natt

4 thoughts on “OMG! Hur är det möjligt!?

  1. Jag förstår inte hur ni småbarnsföräldrar klarar av det. Jag var barnvakt åt min gudson i en timme. Det slutade med att han gallskrek, jag grät, han grät, alla grät… Han knäckte mig på under 20 minuter. 😀

    1. Haha, oj då 🙂 Ja det finns ju bättre och sämre dagar såklart 🙂 Mycket kul och sött också tack och lov. Men det är ingen räkmacka direkt tycker jag inte..

Comments are closed.