OMG vilken jobbig dag! ):

img_8820

Oj vad jag har mått dåligt idag! Jag har känt mig som världens mest misslyckade, ensamma människa.

Ingen bryr sig om mig. Mina vänner är egentligen inte mina vänner. Vissa kanske låtsas tycka om mig men egentligen gör de det inte. Min familj bryr sig inte om mig. Jag är bara så patetisk..
Ja, så här kändes det länge idag av typ ingen direkt anledning.. sen kom jag på att men just det det borde vara dags för PMS. En lättnad i alla fall att komma på att det troligtvis är anledningen till att jag mått så dåligt!

Men det hjälpte inte direkt att dagis ringde för andra gången den här veckan (efter att ha haft en 3-dagars-helg p.g.a. att dagis var stängt i måndags) och säger att vi måste hämta Laura för hon verkar sjuk. Då är det bara att avbryta alla projekt man håller på med och åka och hämta.. Senast ringde de igår och då verkade hon hur frisk som helst sen på kvällen.. och så ringer de idag igen.. suck! Men nu verkade hon i.of.s. inte 100 måste jag erkänna, så det var väl rätt beslut. Men ibland undrar man hur man kan ha en karriär, businessprojekt och planera saker när man är småbarnsförälder..

Nu känns det lite bättre. Har kommit hem med båda barnen som tittar på TV och det känns ändå skönt med fredag.. Blir fredagsmys as usual – barnen har t.om. lärt sig det. Vi brukar poppa popcorn (vi har köpt en ny popcorn-maskin) och dricka typ Pink Sparkling Lemonade/Amé och såklart kolla på Idol. Vi är helt hooked Mange och jag, fast vi tycker årets upplaga av Idoler inte är lika bra som åren innan. Jaja, en liten uppdatering från mig. Hopppas du får en fin fredag! 🙂

7 thoughts on “OMG vilken jobbig dag! ):

  1. Vad kommer det ifrån, den där känslan av att vara ensammast i hela världen, fulast, tjockast och helt misslyckad?! Kan komma över mig lite då och då. Ibland pga trötthet tror jag. Men du är så fin och har så mycket att ge! Glöm aldrig det! Och tack för att du är så ärlig! Kram!

Comments are closed.