OMG, what’s happening?!!

Alltså shit! Vad händer med mitt renoveringsobjekt?

Fint väder idag (även om jag inte är någon vintermänniska och gjorde en rejäl vurpa på isen när jag klev ur bilen).
Alltså vilken röra! Känns som de inte har koll på någonting.

J-kla hantverkare! De skulle varit klara i mitten på november och de är otroligt långt ifrån klara nu. Hjälp, vad det såg ut när jag kom dit idag. Ojoj, och ”byggchefen” som skulle ha mött mig där hade åkt in på sjukhus och kunde inte jobba..

Köket som saknar handtag, kakel, fläkt mm..

Bara en ynka hantverkare där som verkade allmänt förvirrad och slut, är nybliven pappa tydligen. Själv har jag av någon antagligen hormonell anledning känt mig helt under isen idag, som att jag har ett hål i magen typ.. Inte kul. Det är väl en lite tung årstid nu. Jag tycker de flesta jag pratar med säger att de känner sig låga och deppiga.

Kökstapeten här. Syns kanske inte topp här men är grymt snygg typ marmor-mönstrad med silver i.

 

Typ ”master bedroom”, ett rum som börjar se hyfsat ut i alla fall.
Köket ifrån hallen. Ska ju inte se ut så här.. På höger sida ska det bara vara kylskåp inbyggt (nu står det ”löst”), ett skåp till sen ska det bli en bardisk mot väggen.
Badrummet är helt ofärdigt. Jag undrar också lite hur jag tänkte med mosaiken på golvet här.. Iofs är det ingen fog alls här ännu och väggarna ska målas vita, så det kommer bli mycket ljusare.. Hm, skeptisk men vi får hoppas att det blir ok.

Fast jag inte kände att jag hade någon lust eller energi åkte jag runt till flera byggvaruhus och köpte kakel, tapeter (som jag nämnt tidigare hade vissa rum blivit jättefult tapetserade med gräsliga skarvar ju..), färg o.s.v. Var ju tvungen och såklart vill jag att det ska bli klart någon gång och det ska förstås bli kul sen att se allt färdigt och styla o.s.v.

Dricker kaffe nu. Drack te imorse. Det var kanske en miss med tanke på dagens mående – ingen idé att försöka vara präktig eller hälsosam i december kanske.. Men nu med lite kaffe kanske det kommer att vända.