Öppnar upp för alla möjligheter!

Livet rullar på.. det är spännande när jag väljer att öppna upp för alla möjligheter. När jag tänker efter och fokuserar ”rätt” så finns så många möjligheter till framgång, lycka, roliga stunder, att känna kärlek etc.. Men ibland kan jag fastna i att oroa mig för saker. Efter en jobbmässigt framgångsrik vår och sommar (jag har haft mycket jobb och min firma har gått väldigt bra) så har den här terminen har börjat med att jag opererat axeln, något som såklart varit lite av en pers och gjort mig lite ”handikappad” ett tag. Det är som en milstolpe i mitt liv jag nu betar av, att slippa ha en axel som kan gå ur led och kunna börja spela tennis, dansa fritt o.s.v.  Har haft armen i en sele i 3 veckor på dagen och ska ha den ytterligare 3 veckor på natten (och rehabar mig med sjukgymnast för att bygga upp styrka i axeln). Det är som vanligt när man är sjukskriven, i all fall för mig, att det kan leda till att man känner sig lite improduktiv, orolig, rastlös o.s.v.

Jag har haft några jobbmöten ändå och haft en del kontakt med kunder och hantverkare. Men nu kliar det i fingrarna att börja jobba 100 % med roliga jobbprojekt igen. Jag hade ett möte med en chef på ett privat vårdföretag och de har en tjänst nu där jag ska erbjuda deras boende hjälp med inredning. Det kan nog bli många jobb och intressanta möten med människor i samband med det. Sen är det flera renoveringar som bara väntar på ok från försäkringsbolag innan de kan komma igång. Shit vilket tålamod man måste ha.. Sen hörde en stor mäklarfirma av sig och vill att jag ska vara deras partner inom homestaging. Jätte kul! Det är verkligen så kul med homestaging! Kreativt med snabba stora omvandlingar, deadlines, fina bilder i medier, mycket feed-back o.s.v. Det har ju varit mer inredningsjobb och renoveringsjobb för mig det här året, vilket jag tycker är jätte kul, men jag ser fram emot mer homestaging också. Annars så ska jag nu fortsätta hjälpa en urtrevlig tjej att skapa sin dröminredning i hennes lägenhet på söder. Ja det kommer nog bli en spännande höst här.. Ingen dag är den andra lik som egen företagare 🙂

Behöver du hjälp med inredning, renovering (alla typer) eller homestaging (även personlig styling- och shopping), kontakta mig nu 070-734 05 21! www.ribbingstyling.se info@ribbingstyling.se

Man får ju inte göra livet för tråkigt eller enkelt för sig.. jag har precis i dagarna auktionerat in ett fritidshus. Det var spännande att sitta där i ett rum hos Kronofogden med typ 20 andra och det var bara jag och ett par till som budade.. och så var det första gången, andra gången o.s.v. precis som man minns från typ Emil i Lönneberga 🙂 Och jag ”vann” auktionen – lite blandade känslor och läskigt också förstås. Men det brukar ju bli bra när jag agerar på min intuition. Jag har haft lite utkik på hus i det här området ett tag. Det är ett område med många fritidshus med en stor gemensam anläggning mitt i med pool, klubbhus, tennisbanor, badstrand etc. Jag är en total pool-människa ju.. 🙂 Men huset är väl tänkt som en investering.. Jag får fixa upp det lite pö om pö och så får vi se om jag säljer sen om något år eller så.. Får ta det lite som det kommer. Känns kul och lite läskigt – blandade känslor.. men det var väl meningen då får jag väl tänka.

Mina gosungar som börjar bli stora.

Från det ena till det andra så känns det lättare med barnen. Våra barn håller faktiskt på att bli rätt stora känns det som – även om de såklart kan vara högljudda och intensiva fortfarande. Men det är så kul med alla roliga diskussioner man kan ha med dom nu. De kan säger så gulligt ”lill-gamla” saker nu typ.. Vi har ju skaffat en ny familjemedlem också – en kattunge! Det är verkligen en till milstolpe – a dream come true – att skaffa katt äntligen. Jag älskar verkligen katter och har varit så ledsen att jag varit allergisk i många år. Men nu är min allergi bättre och jag tror på det min allergiläkare säger, att den kommer botas helt. Den har känts dålig ett tag men jag tror att börjar bli bättre nu. Hon har gjort en behandling på den här specifika katten nu, vilket verkar vara det som behövdes.

Laura lycklig och ansiktmålad av mig (jag var ansvarig för det på vår samfällighets dag).

Ok det var allt för nu. Hoppas du har det bra, kram