På inredar/pressevent idag! :)

Idag var jag inbjuden till Ogeborgs pressevent där de berättade om olika stora kända märken t.ex. Ittala, Mimou, Rörstrand m.fl. och deras nya produkter och inredningstrender i övrigt. Himla trevligt! Hade inte kopplat ihop det. Men när jag går in så möter jag syrrans granne som jag träffat i syrrans kök rätt nyligen i Storängen. Hon ägde tydligen företaget Ogeborg. Ja, världen är liten 🙂

Trevligt, de hade placerat en vego-food truck utanför (jag tog mig en smarrig hallumi-burgare) och sen stod en kock mitt emot och tillagade andra godbitar 🙂

Här står jag utanför food-trucken och väntar på min halloumi-burgare 🙂 Fanns en del lite annorlunda spicy såser till också.

Nyheter från Ittala. Kolla den här Alto-inspirerade skålen i mässing. Fin tycker jag 🙂
Jag med graffiti-inspirerade tavlor från Absolut Art.

Det är trevligt att gå iväg och få lite ny inspiration en dag så här och mingla lite med roliga inredar- och stylistkollegor. Fick en fin goodie bag med mig hem också. Bl.a. tapet- och färgprover, en jättefin Ittala-Alto skål och så en kultig orange ”Fiskars” sax. Tycker typ sax är det mest behövliga verktyget hemma så det kommer nog till mycket användning 🙂

Jahapp det var lite om min dag.. Nu fortsätter jag jobbet på Ribbing Styling med alla mina kul uppdrag! Imorgon åker jag och Lana på ett första besök till en kund som vill ha hjälp med sin inredning i ett parhus i Gustavsberg. Ska bli spännande 🙂 Kram