Picknick, vår- och påskpyssel :)

Varit rätt duktig på sistående. Målat om flera blomlådor som helt hade tappat färgen, köpt jord och massa blommor som jag planterat! 🙂 Vill nog ha några rosa sen också. Men det här är en start i alla fall.

Oj helt mör ikväll i kroppen och huvudet också.. Hade ju en hel möblering i lägenheten jag renoverat och sålt och så hade jag dessutom använt det lite som ett förråd och lämpat in grejer ifrån två stylingar till där. Sammanlagt hur mycket grejer som helst som skulle packas ihop, lampor skulle tas ner, gardinstänger, kuddar, plädar, vaser, ljusstakar, sänggrejer skulle läggas ner i påsar o.s.v. Och så var det mycket att hålla reda på i huvudet för grejerna ska snart vidare till två nya homestagingar och då försöka bestämma, samtidigt som allt skulle packas snabbt, vilka grejer som skulle till vilken styling och hur de sen skulle packas in i nästa förråd. Ja ja.. det här kanske blev hur ointressant som helst men men.. Anyway.. sen skulle jag städa lägenheten också snabbt medans flyttkillarna packade klart. Den har ju redan flyttstädats fast det var ju ett tag sen nu. Stressigt värre. Sen bar det iväg i all hast, klockan hade blivit rätt mycket – alltid dagis-stress – till ett tillfälligt förråd på ett lagerhotell. Rätt bra, de har en deal att det kostar 1 krona första månaden.. och jag behöver förhoppningsvis inte hyra så länge.. Väntar ju på en annan större roligare lokal som jag vill renovera upp. Så jag blev rätt nöjd med lösengen ändå.

Har påskpyntat – har alltid älskat såna här påskfjädrar! De blåa är extra fina, riktigt ”duniga”, fluffiga 🙂

Annars har vi haft en rolig men intensiv helg som vanligt med barnen. Klart att det på många sätt har blivit lättare nu med barnen – de är inga bebisar längre.. Men j-klar vad man ändå är slut efter en helg. Men vi har haft det mysigt i det fina vädret. Haft årets första picknick som barnen älskade.

Picknick time! Äntligen! 🙂 Älskar konceptet – bara gå ut och sätta sig på marken och äta och njuta!

Mackorna som blev över fick barnen ge till fåglarna – oj vad det var populärt! 🙂

Laura ser rätt liten ut med Mange 🙂

Jahapp, det var en liten recap från mig. Mår rätt bra, förutom att jag är lite mör. Man blir piggare av all sol tycker jag helt klart.. eller man borde vara det rättare sagt.. om man kunde ha vett att lägga sig på kvällen i dräglig tid och inte bli väckt av vissa små människor. Ja ja. Det är livet. Idag blev förresten Wille och Laura glada för de fick nya sneakers båda två. Verkligen stereotypa egentligen – men vad ska man göra – det är ju vad de vill ha. Laura fick rosa-glittriga och Wille fick röda och blå super-hero-style. Försöker säga till honom att coola pojkar och pappor har rosa och lila på sig och kan ha långt hår o.s.v., men det verkar inte direkt fästa tyvärr.. Hur ska man göra med sånt?

Hur mår du? Har du vår-påsk-pysslat någonting? Kram

11 thoughts on “Picknick, vår- och påskpyssel :)

Comments are closed.