Pirrigt! :)

Det blev en rätt lugn och vilsam dag idag, det var på tiden! 🙂 Laura har varit förkyld länge och förkylningen verkade inte ge vika, så tänkte att det är bra om jag är hemma och tar hand om henne idag. Jag har också haft en mild släng av en skum förkylning som gjort att jag blivit torr och rosslig i halsen, så behövde nog ha en lite vilodag jag med. Jag gjorde lite jobbrelaterade grejer hemifrån ändå, men lyckades ändå ta det rätt lugnt.

Fick reda på att våningen i city som vi målat om och homestageat såldes idag kul nog, före visning, till ett högt pris. Säljarna, d.v.s. mina kunder var jätteglada och nöjda såklart. Jag brukar annars komma och fixa med nya blommor, frukt m.m. till första officiella visningen och ställa i ordning allt, men nu behöver jag inte göra det. Så nu ska jag åka dit och hämta alla mina grejer jag har där och måste fixa ett nytt förråd. Sa upp och tömde det förra förrådet för jag har nu flera stylingar ute och min renoveringsobjekts-lägenhet är fylld med möbler och grejer. Men nu är jag i stort behov av nytt förråd (tips uppskattas).

På kvällen kom mamma och barnens kusiner Sara och Hanna (som hälsar på från Skåne) och vi gick ut och åt sushi och dumplings här på ön. Först hängde vi lite hemma hos oss..


Kusinerna och grandma väntar tålmodigt på maten (not – Wille var vild och väldigt otålig minst sagt ). Wille och Laura ser verkligen ut som de mini-människor de är här, som prompt ville äta med pinnar också 🙂

Himla gott och trevligt (även om det var lite hett om öronen att hålla barnen i styr). Jäklar vad de käkade. De tyckte det var så gott.

Laura är cool – medan Wille rynkade på näsan åt miso-soppan – surplade Laura glatt i sig den, alger, lök och allt 🙂 Tacksam att hon är så lättsam med mat.

Barnen fick en blandning av både sushi och dumplings. Laura bara älskade dumplings-såsen som hon försökte typ dricka upp slutet 🙂

 

Efter middagen tog sig barnen en dans. Tja, varför inte!

Nej dags att försöka sova lite nu.. Är nu pirrig för hoppas min renoveringsobjekt-lägenhet kommer säljas i dagarna här. Får tok-affirmera! Håll tummarna! Har haft den rätt länge nu så det kommer vara så skönt att släppa iväg den och kunna sätta tänderna i nya projekt (men vill såklart ha ett topp-pris också nu när jag lagt ner så mycket tid och pengar på den)! Ok det var en liten dags-rapport..  hoppas du haft en bra start på veckan so far. Kram

2 thoughts on “Pirrigt! :)

Comments are closed.