Pluttarna i parken och kaffeberoende

 

Wille och Laura blev fascinerade av en liten söt tax. Laura säger ofta "ha den" om katter och hundar. Sött :) Wille har en lejontröja (älskar djurmönster) på sig och Laura en blå klänning med tyllkjol och silverglitterskärp.
Wille och Laura blev fascinerade av en liten söt tax. Laura säger ofta ”ha den” om katter och hundar. Sött 🙂 Wille har en lejontröja (älskar djurmönster) på sig och Laura en blå klänning med tyllkjol och silverglitterskärp.

Mange var på yoga idag så jag hade barnen själv ett tag. Jag kom efter mycket om och men till slut ut i parken och det fina vädret efter elva. Tack och lov fick jag lite sovmorgon imorse. Hade svårt att somna igår kväll. Det händer titt som tätt numera. Borde väl egentligen sluta med kaffe. Det är ju världens drog egentligen. Jag blir så speedad av kaffe och så tycker jag den förstärker stress och om man känner några negativa känslor verkar de kunna förstärkas. Men är väl beroende och tycker det är Så gott, eller så är det egentligen inte Så gott men jag får en kick av det. Skulle komma till att det nog ställer till sömnen ibland när jag dricker kaffe typ sen eftermiddag (vilket jag gärna ofta vill). Jaja, vi får se om villigheten till att sluta kommer en vacker dag.. Det var hursomhelst underbart väder och skulle varit totalt fantastiskt om bara inte Laura varit som ett vrak p.g.a. förkylning.. Det gick inte att vara kvar så vi fick gå in rätt snabbt och ge dom lunch och försöka snabblägga speciellt Laura.

2 thoughts on “Pluttarna i parken och kaffeberoende

Comments are closed.