Pusskalas

Wille har smyg-börjat använda sin Lucia-tomte-outfit :)
Wille har smyg-börjat använda sin Lucia-tomte-outfit 🙂

En helg till är till ända. Jag är helt slut som så oftast på söndagskvällar! Jag har verkligen respekt för dagispersonalen som orkar ha så många små barn hela dagarna, veckorna. Wow! Att de orkar!

Det har varit en rolig, tråkig, jobbig, kul, intensiv, fartfylld helg. Blandat som livet i övrigt. Vi avslutade den ikväll med söndagsmiddag hos mina föräldrar med syskon och syskonbarn. Trevligt som alltid. Barnen tyckte det var mysigt att köra hem genom city efteråt med alla juldekorationer och fina lampor överallt.

Barnen leker himla gulligt ihop nu måste jag säga. Det är inte bara med leksaker utan kul nog kör de små ”rollspel” eller vad man ska kalla det där t.ex. Wille är pappa och Laura fick vara bebis och han skulle bädda ner henne i sin lilla säng de byggt ihop och låtsas ge henne mat o.s.v. Det har varit tufft att få barnen så tätt – Wille är ju 3 år och Laura fyller snart 2 år – men fördelarna är såklart att de leker fint ihop rätt mycket nu. Och de bryr sig verkligen om varandra. Titta här vilket sött pusskalas 🙂