Rastlös!

Ännu en vecka är slut och helgen är här. Skönt. Fast jag gillar att jobba också och har ett så fritt jobb, så det är oftast en skön känsla på veckorna också.

Igår beställde jättefina tapeter till huset vi renoverar på landet och så tjusigt kakel till köket, så det var kul. Ska vara tapet i köket, en liten hall, på toaletten och så i två sovrum. Ett sovrum och det stora allrummet ska målas i vitt. I duschrummet blir det sån fiffig panel som ser ut som kakel – otroligt.. fast det var rätt dyrt ändå, även om det såklart är mycket billigare än att göra om hela badrummet. Panelen kan man klistra på pang på plastmattan, som i detta fall fanns på väggarna. På golvet i duschrummet och på toaletten ska det bli trätrall som man kan lägga på balkonger också. Men den ska målas i en ljusgrå färg. Himla kul och spännande ska det bli att se hur allt blir när det är klart! Bilder kommer! 🙂

Idag var jag på ett byggvaruhus (som vanligt) och mötte upp en gullig hantverkare och vi köpte in golvet till huset i skärgården, massa gipsskivor till köket, färg och så massa golvlister.

Har känt mig så rastlös på sistånde. Det är så mycket jag vill göra och det känns som att allting tar så lång tid och att dagarna bara försvinner. Man får stå i hundra år och vänta på personalen när man vill ha hjälp på byggvaruhus, i andra affärer och på restauranger, hantverkarna tar så lång tid på sig att hitta allt de ska köpa och så tycker jag det är bilar som kör så långsamt framför mig, mycket trafik och massa rödljus överallt. Ja ja kanske ett tecken på stress och att det är en bra idé att tagga ner? Eller vad säger du?

Gottar mig lite till åt den här bilden från vårt senaste homestaging-projekt.. 🙂

Jag vill också nu ha nya homestaging-jobb och hemsides-killen som ska fixa min hemsida kan inte börja förrän på sportlovet.. Jag kan såklart sälja in mig till mäklare o.s.v. innan, men det skulle såklart kännas bättre att ha en mer uppdaterad hemsida först. Men det är skönt att jag inte är ett dugg rädd för att sälja och känner att jag kan mitt jobb och så. I början när jag startade hade jag inte det självförtroendet. Nu är jag mycket mer målmedveten också och mer hungrig på att få fler jobb in i  firman. Förra vändan jag var igång med firman rullade det in jobb, men jag sålde inte mycket alls aktivt. Det har jag knappt behövt göra hittills den här vändan heller, men ska göra det nu och satte igång min google-annonsering nu också. Hoppas det trillar in lite roliga nya projekt nu (även om jag har några rullande).

Jag tog mig i alla fall tid att idag gå och simma – äntligen! Min kropp har bara skrikit efter motion och inte fått mycket av den varan på sistånde. Nu ska jag banne mig prioritera det! Känner mig så mycket bättre efter! 🙂

Ja ja, nu ska jag ta lite helg i alla fall och mysa med barnen och ägna mig åt lite fredagsmys.. Kram till dig och hoppas din helg blir bra!