Rivigt värre att vara mamma ibland..

Hämtade barnen tidigt för vi skulle iväg på familjemiddag för att ses allihop i storfamiljen och träffa syrran och hennes fina tvillingtjejer. Jag försökte muta barnen med lite frukt i bilen.. det funkade några minuter tills den var slut.. sen brakade Laura lös och skrek hela vägen.. Jobbigt! ):

Här var barnen lugna ett tag när de fick titta på Bamse innan maten.
Här var barnen lugna ett tag när de fick titta på Bamse innan maten.

Väl där så var det trevligt om än rätt intensivt. Laura och Wille lekte massor med sina många kussar, så det var kul. Men de blev så himla uppe i varv och skulle hålla på och hoppa en massa ifrån soffor och annat.. Kolla här på videon..

Laura lyckades hoppa ner på huvet vid ett tillfälle.. läskigt, men verkade tack och lov ok efter.. Så här långt var allt någotsånär hanterbart.. Sen hade jag och Mange varsin bil så vi tog ett barn var på hemvägen.. Jag fick Laura som var missnöjd och skrek en del på vägen hem och sen somnade hon på slutet..

Väl hemma så tänkte jag – ah, nu blir det räkmacka och att det bara skulle vara att lägga ner Laura och så kan vi ha lite barnfri kväll och kolla Idol mm.. Men sen hon vaknade otroligt nog fast det var redan sent för henne.. och då startade en flera timmar lång läggningsprocedur med hur många böcker som helst, amning, flaska, Mange som satte på lugn musik.. osv osv.. sen blev det ännu värre.. hon blir typ hysterisk och skriker och sparkar och slåss som en galning och vill ingenting.. helt otroligt.. Det här höll på jättelänge.. höll på att krevera! Blev ingenting av någonting… bah! Frustrerande att vara pluttmamma ibland! ): Hade ju också haft barnen själv ett dygn så tålamodet började väl tryta..

Hela kvällen och dagen störde det mig hela tiden också för det kliade så förbaskat på mina ögonbryn och runt mina ögon (efter tatueringen) och jag får inte klia.. och ska smörja in med vaselin varannan timme (i 2 veckor!).. så känns hela tiden som det fastnat en massa hårstrån och damm i det där som gör att det känns irriterat.. Ggr.. jaja verkligen ”lyxproblem” men men ibland måste man bara säga som det är..

Du som är mamma känner du igen något av det här? Eller är det så att det för alla andra funkar allting som smort? Ibland känns det som alla andra föräldrar är så über-organiserade, präktiga och kvittrande hela tiden.. 🙂

2 thoughts on “Rivigt värre att vara mamma ibland..

Comments are closed.