Rivigt!

Ojojoj är helt slut som artist! Dagen började bra med en god frukost – sista buffén för den här semestern och lite pool-häng o.s.v (förutom att jag hade barnen själv för Mange var tvungen att vila – fortfarande sjuk!)

Laura och Wille tar det lugnt och blåser såpbubblor vid poolen sista dagen nu innan vi skulle åka.

Sen körde det ihop sig mer och mer.. Det blev stressigt och svårt att samla ihop oss alla, lämna rummet och ta oss till bussen. Vi hade verkligen alldeles för mycket packning! Nästa gång får det bli att resa mycket lightare! Sen var Mange så dålig på resan att jag fick fortsätta ta barnen själv. Wille sov men Laura var hur pigg som helst och bara vägrade.. Det går bra, men när det går så många timmar och man inte får vila blir man helt slut!

Försökte febrilt få Laura att sova.. la henne här på golvet i flygplanet..
Periodvis tittade de på film, men upplägget med knepiga hörlurar o.s.v. gjorde att de inte blev så indragna i tittandet som de brukar och tröttnade hela tiden. Kunde få plats och sitta i en flygstol tillsammans.
Nej det är inte Moder Teresa – det är Mange insvept i inte mindre än sex filtar! Blev nästan lite komiskt..

Det var rivigare än jag kom ihåg att resa med våra små barn.. Och det hjälpte inte att vi hade värsta surmupparna bakom oss som var så irriterade på barnen hela resan. De hände såklart att de klättrade lite på sätena, kunde låta o.s.v. Man undrade typ hur det var möjligt att de bara kunde ha sina totala sura stone-faces när Laura klämde i med sitt sötaste leende och försökte busa med dom.. Helt otroligt! De kan f-n inte haft några barn själva – verkligen noll förståelse för hur svårt det kan vara att i hundra timmar i rad ha perfekt ply på en 2-åring och en 3-åring! Och så var det en av flygvärdinnorna som var så rivig och skällde ut mig för att jag inte plockat upp skräp framför oss.. när jag till slut fick vila några minuter när Mamma och Pappa hade barnen lite och hade kämpat med mina småbarn och min sjuka man i sisådär 8 timmar.. Jag ska fasen skriva och klaga till flygbolaget angående henne. Så kan man inte beté sig mot sina kunder tycker jag!

J-klar vad slut jag känt mig emellanåt!

Trist att vi haft sån otur med den här resan. Det har varit fint upplägg alltihop och jag är tacksam för ljus, sol, god mat, rolig familj.. men känner mig helt färdig eftersom jag varit förkyld hela resan och samtidigt har varit tvungen att vara typ ensamförälder till våra småbarn.. Nej nu är det hög tid att gå och lägga sig. God natt!

3 thoughts on “Rivigt!

  1. ❤️

    På tal om personal på flyget var det en manlig flygvärdinna (säger man steward kanske?) som var otrevlig mot mig flera gånger. Först handlade det om att vi inte fick ha så mänga barn på så få säten (kusinerna kom förbi). Det är så klart ok att säga till om det men han sa det på ett surt sätt.

    Droppen i otrevlighet var när han frågar mig på ett sarkastiskt sätt om jag inte fått platsbiljett (gick i gångarna TVÅ ggr på hela resan).

Comments are closed.