Rolig glamstyling! En sneak-peak..

De senaste dagarna har jag och min assistent Lana jobbat med våningen på Olof Gjödingegatan 2 (tips – ute inom kort). Himla kul har det varit! Inget styling-uppdrag är det andra likt verkligen 🙂

Vår kund Elisabeth sa att hon ville att vi skulle ”göra något häftigt” och ville att våningen skulle ”sticka ut”. Det var en homestaging mellan så m.a.o. så har vi utgått ifrån en del av Elisabeths egna möbler och lampor (t.e.x. kristallkronor) och en del rekvisita. Hon hade ju redan lite ”glamstil” vilket jag gillar, så det kändes kul att ”följa med” på det spåret med vår styling. Homestaging handlar såklart alltid om att neutralisera och ljusa upp, men här kändes det rätt att ta ut svängarna lite mer. Här får ni se en liten sneak-peak (några Iphone-bilder) före jag lägger ut mäklarbilderna. Lägger ut före- och efterbilder när jag får dom!

Här är ett rum som kan användas som matsal och lounge typ. Min idé var egentligen att flytta den lila soffan (ifrån rummet bredvid) till detta rum – men Elisabeth var emot det, så vi körde på denna lösning istället. Och jag tycker det blev bra måste jag säga.
Här ser ni in till det mindre rummet med öppen spis där den lila soffan står.
Soffan ljusare vi upp med mycket plädar och kuddar.
Master bedroom. Här utgick vi ifrån Elisabeths säng. Den ljusare vi upp och gjorde mer ”fluffig/gav den en mer lyxig känsla med ett fint bedset (blått och vitt med leoparder på), överkast och så öste vi på med massa kuddar.
Himla kul var det att förvandla Elisabeths kontor till ett gulligt barnrum 🙂

Är så tacksam att jag fått mycket bra feed-back på sistånde på min renovering och våra senaste homestaging-jobb. Som egenföretagare är det mycket ansvar man har själv och det kan göra att jag kan bli orolig emellanåt.. Och jag är ju ändå rätt nyuppstartad igen. Så extra skönt och kul att få bekräftelse på att folk säger att de gillar det man gör. Det behövs ju inte hela tiden, men nu har det suttit som en smäck måste jag säga. Och kul att varje jobb man gör leder till fler jobb. Bara man är igång verkar det rulla på kul nog!

Ok hög tid att sova. Imorgon ska jag ta lite ledigt och vila upp mig lite, ev. träna och ordna med barnens påskägg. De är ju inställda på att ”easter-bunnyn” ska komma och allt. Köpte idag en del små söta presenter de kan öppna, men de behöver väl lite godis också och kanske blandar med popcorn också, så blir det lite nyttigare. Kör väl sånt Renee Voltaire godis eller så som är lite mer ok hälsomässigt.. Ser fram emot påsk på Vindö med storfamilj sen! 🙂 Älskar högtider som jul, påsk o.s.v. och jag vill fira traditionsenligt. Kram till dig, hoppas du har det bra! 🙂

 

One thought on “Rolig glamstyling! En sneak-peak..

Comments are closed.