Roligt, spännande, gulligt, rivigt = trött som ett ägg!

En intensiv dag verkligen börjar lida mot sitt slut.. Oj känner mig så slut och mosig.. Är trött i kroppen också. Har nästan glömt hur fysiskt det är att jobba med inredning och styling. Himla kul dock – renoveringsobjekts-lägenheten som jag håller på och stylar nu blir verkligen fin, om jag får säga det själv 🙂 Skönt, det har ju varit en del oro från och till och funderingar på hur allt kommer bli.. och massa vändor och strul med hantverksbitarna också ju..

Men idag har jag (eller ja flyttfirman) flyttat alla möbler och prylar från mitt möbellager till lägenheten. Nu är det bara det roligaste kvar, få klart stylingen och hålla på och fundera på alla möjligheter när det gäller finliret – tavlor, speglar, dekoratoner, växter  m.m., m.m. Jobbade hårt själv hela dagen idag. Det är både skönt och tråkigt ibland att jobba själv. Man får lite lugn och ro och kan bestämma allt själv, men man har inte någon att bli inspirerad/ peppad av och kan inte bolla olika idéer vilket gör det segare ibland.

Alltså hur nice är inte den här lila rattmuffen? 🙂 Varför är de stämplade som ”tacky” föresten. Hur skönt och bra som helst ju i kylan!

Kom en rätt bra bit på väg idag, men det är en hel del kvar att göra imorgon. Så måste se till att sova ordentligt så jag har bra med energi.

Efter en ilkörning in till stan för att hinna till dagis i tid blev det en rätt tuff kväll med barnen. Nu har Manges kvällsjobb börjat igen (han jobbar ju som piano-, sång och rytmiklärare).. så det kan bli intensivt för mig att vara ensam mycket med barnen mycket på kvällarna. De är ju såna ”riviga” åldrar – 2 och 3 år ju.. Kolla här när jag försöker ta hem dom från dagis.. Det kan vara ett litet projekt..

Men men, imorgon är dagis stängt men då ska Mange ta barnen på förmiddagen och så ska vi få hjälp med barnen på eftermiddagen, så jag kan jobba och försöka bli klar med lägenheten så den kan fotas på måndag. Ska försöka ta lite bilder imorgon så du får se.

Så mysiga och lugna kan de bli när de ska lägga sig och dricker sina ”babbas” som vi kallar dom.
Min lilla Wille som blivit så stor. Ibland kan jag längta tillbaka till när han var bebis och var lite lugnare, mer mammig och gosig.. Han har nu nästan slutat med nappen.. han har bara fått den någon minut när han ska somna sista dagarna och ska snart sluta helt hoppas jag..

Ok det var en liten update. Kul med mycket att göra men måste få tid också att ta hand om mig lite. Har inte blivit någon träning alls på sistånde t.ex. Jaja ordnar sig väl. Kram och hoppas du har det bra.

3 thoughts on “Roligt, spännande, gulligt, rivigt = trött som ett ägg!

Comments are closed.