Så irriterande!

Haft en lite upp-och-ner dag idag.. Egentligen är ju allt skitbra nu faktiskt. Jobbet känns så kul och spännande, det går bättre med barnen och så är det ju vår nästan! 🙂 Ska inte klaga.. MEN j-klar vad jobbigt det kan bli ibland.. Och om man får ett problem, kommer det gärna fler..

Har suttit på kafé idag och jobbat med texter till Ribbing Stylings hemsida.. eller ja rensat och ändrat texterna ifrån den gamla sidan, instruerat min nya hemsidas-kille via mail om det här och mailat om vilka bilder som ska tas bort och skickat massa nya som ska läggas till. Oj oj, så hade jag skrivit ett låååångt mail med massor av instruktioner, före- och efterbilder och så nya texter som jag knåpat på länge.. och så bara kommer jag åt någon knapp och mailet är BORTA! ): Och går inte att hittas någonstans. Hade kopierat texten MEN hade visst kopierat något annat efter, så nej flera timmars jobb (kändes det som i.a.f.) var borta. Jag ringde supporten men de kunde inte lösa det åt mig. Så irriterande!

Lilla charmtrollet satte blixtsnabbt på sig mammas skor istället för sina egna.

Jag kommer lite senare till förskolan än vad jag tänkt.. Mange och jag tänkte att vi skulle hämta tidigt och ta ett barn var – och då ”byta” – att jag tar Wille och han tar Laura och gör något kul.. MEN Laura brukar ju vara uppe på övervåningen och Wille nere.. Men p.g.a. sportlov hade de samlat alla barnen just idag.. Suck.. Då gick det ju inte att hämta bara Wille och inte Laura – då skulle hon ju bli så ledsen (och Mange hade inte kommit). Så det var bara att bita i det sura äpplet, acceptera läget och tänka/planera om helt..

Men men det blev en ok, mysig eftermiddag/kväll ändå. Tog med barnen på en liten shoppingrunda runt Fridhemsplan. Vi var på Myrorna. Det är ju som ett lekland för dom med alla leksaker som finns där och det är både billigare och mer miljövänligt att köpa grejer där såklart. Så de fick en leksak var för typ 40 spänn. Sen var vi i några butiker till och sen var vi faktiskt på McDonalds och Mange mötte upp oss där också så det var ju mysigt. Våra barn har typ nästan aldrig varit där, så de tyckte det hela var väldigt exotisk och kul (fast jag tror vi kommer gå på lite finare hamburgerställe om vi går någon mer gång. Det kändes lite ruffigt där med barnen och allt). Hade egentligen tänkt ta Wille till leklandet vid Fridhemsplan, men det hade visst stängt.. och ville inte åka iväg någonstans i rusningstrafik.. så det fick bli en annan plan. Det funkar faktiskt att ta med dom en vända på ”stan” så numera (eller i.a.f. idag) otroligt nog – det verkar gå åt rätt håll! 🙂

Ett vårtecken! Jippi! Våren är ändå på väg.. fast det känns j-kligt segt nu med vintern!

Helt slut nu.. känner att jag måste försöka få in lite mer sömn nu (fast svårt att få det att bli av med allt jag vill göra.. och Laura stör oss på natten) och träning och mer andlighet.. Ja ja får försöka i alla fall. Även om saker och ting är kul runtomkring kan man inte njuta om man känner sig för sliten. Går på en andlig grej imorgon bitti i alla fall och så ska jag försöka simma lite också innan jag börjar jobba..

 

36 thoughts on “Så irriterande!

 1. Fin blogg! Och nog är det så, är man för trött så brukar inget alls funka tillslut. Viktigt det där med att stanna upp och återhämta sig.

  1. Tack Viktoria! Yes stämmer. Måste få in mer sånt, inte bara jobb – även om jag tycker det är kul. Måste ladda med ny energi emellan!

   1. Do Faid/enFrendie make it to Monday?I’d say we could see a weekend bailout, but the Fed doesn’t have the balance sheet to do it. This will take action by congress.

   2. Simple answer to your qstueion would be yes. All certified golf instructors have to go through rigorous training and tests to become well certified. They are trained to teach whereas pros are trained to play. Personally, I would prefer to be taught by an qualified instructor than a Tour pro simply because an instructor might have more experience and have seen many different swings from various people that he/she can diagnose my faults more effectively. But then again, if it’s Tiger Woods himself, then tell me where to sign up!!!

   3. If the infective agent makes men more tolerant of the smell of cat pee, I'd expect them to favour Sauvignon Blanc when feeling like a glass of wine. Please may I have a grant of, oh, half a million bucks to investigate this crucial hypothesis? Please.

   4. I know this if its off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100% positive. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Thank you

   5. Saluti a tutti, io lo smontai e lo ritrasportai ad Este, era il febbraio/marzo dell’83, alla fine i comuni di Sarnico e Paratico organizzarono un rinfresco come ringraziamento in una vicina discoteca, dopo una cerimonia ufficiale di congedo con le compagnie schierate. (2^cmp pionieri e comando/parco).SalutiUmberto Fontana7/82

   6. Kanskje det er mulighet for å kjøpe skinn fra en møbeltapetserer, eller fra en møbelfabrikk? Har ikke prøvd selv. Har selv et prosjekt om å sy om en gammel skinnjakke til en pute. Har kjøpt nål og tråd, må bare finne inspirasjonen.Lykke til.

Comments are closed.