Så mosar du din depression! :)

Oj så frigörande! Jiihaa! 🙂

Jag har bestämt mig för att få bort mina depp-känslor genom att få igång kroppens naturliga endorfiner. Jag ska hoppa, dansa omkring hemma 30 min/dag.

Läkare skriver numera ut motion på ”recept” – 30 min per dag mot ångest, depressioner o.s.v. Helst ska man komma upp i flås. Just do it! Man kan hoppa omkring framför TVn också om man tycker att det är roligare att kombinera sitt favoritprogram med hoppandet.

Det är bara att dra på sin favorit-upptempo-musik and go bezerk! 🙂 Inga specifika danssteg needed. Kolla här! 🙂 Go Go! 🙂

 

7 thoughts on “Så mosar du din depression! :)

 1. Din depression är ganska light va? ALLA som har varit lite djupare vet att det är omöjligt att göra det du förslår. Att jag tar mig ut o går är ett under. Jag vill bara sova o försvinna. Att dansa finns inte i min verklighet.
  Men kul att du kan o har lusten.
  Just do it?

  Som sagt jag kan inte ens koka makaroner. Men vi är alla olika.

  1. Kan man det inte så kan man inte men klarar man det så tror jag det borde kunna göra någon nytta i alla fall. Att man kan komma upp någon nivå ändå. Men tråkigt att höra att du har en sån kraftig depression. Det lät inte kul. Stor kram <3

   1. Jag kanske har mera ”normala svängningar” upp- och nergångar i jämförelse.. Vet inte. Vinterdeppig kanske nu.. och i combo med PMS antagligen..

    1. Förminskar absolut inte ditt. Men det är inte bara svårt utan omöjligt att ”just do it” när man är allra längst ner o bara nästippen äe över ytan.
     Kram o jag är glad för din skull att du hittat nåt du mår bra av.

 2. Ok, jag förstår. Ja, jag känner att jag behöver det och mår bra av det, så ska försöka få till det så ofta som möjligt.

Comments are closed.