Så skönt!

Wille har längtat så mycket efter att åka pulka, så vi tog chansen direkt idag, även om snön var mer som is idag – glashalt! Och inte är ju inte mycket snö nu.. men det räckte ändå 🙂

Så skönt att bara vara hemma och ta igen oss nu efter resan. Kom på att det är inte konstigt att man varit lite trött nu efter.. Vi har varit sociala varje dag och förflyttat oss hit och dit och det har varit uppackning, nerpackning av delfiner, arm-things, vattenpistoler, handdukar, badrockar, barn.. Bada, duscha, byta om, gå fram och tillbaka med vagnen in i hissar, ramper överallt hela dagarna eller jaga barnen. Och lägga massa energi på att se till att barnen inte stör andra för mycket, hålla dom i schack o.s.v. Inte att förglömmas heller tio timmars resa.. förflytta alla barn, resväskor, handbagage, vagnen, barn till långtidsparkeringen, Arlanda, flygplatser, flygresan, transferbuss, till hotellrummet mm mm Ja, man blev lite trött av allt.. även om det såklart var jättekul också och härligt..

Även om barnen är riviga har jag bara tagit det maximalt lugnt idag och gjort det som behövs och inte mer. Wille fick gå ut med pyjamas under overallen t.e.x.. Lite jobbigt att Wille – som la sig halvåtta igår kväll – vaknade kl. fyra på på morgonen och var klarvaken. Han fick då kolla på Ipad och TV. Jag kunde somna om en del men titt som tätt ville han ha hjälp med vad han skulle titta på så då fick jag gå upp och hjälpa till och försöka somna om igen.. Jaja, inte hela världen.. fick ju sova ganska många timmar ändå.

Ja det blev en sväng ut i parken, lite lek inne, snart kanske baka en kaka, bada med barnen och sen lägga dom och vore underbart att se någon mysig film ikväll! Får se om det går att få till det. Känns som ett lagom upplägg för dagen.

ÄlsklingsLaura – hon är i en sån gullig-rolig fas nu! Pratar som en galning hela tiden. Hon har typ pratat ikapp Wille nu och hon är mer pratsam än vad Wille är också. Lilla damen sjunger också hela sånger nu som hon lärt sig på dagis. Så sött! 🙂

Barnen livar om i lekparken.. och skrattar gulligt ihop! Kolla här!

One thought on “Så skönt!

Comments are closed.