Så skönt!

Så skönt och välbehövligt. Ikväll fick jag och Mange hjälp med barnen för att gå på avsmakningsmeny på Berns Asiatiska. Det är så intensivt med barnen och man kan sällan uppskatta måltider när de är med, så det var så lyxigt att bara sitta och njuta av den underbart goda maten och bli uppassad. Mange och jag hinner knappt prata med varandra när det är full rulle med barnen överallt, så det kändes fint att kunna prata lugnt och ostört.

Barnen fick vara hos grandma och grandpa på Karlavägen. Och så var syrran Kicki där med hennes barn Marcus och Lisa. Kusinerna hade jättekul ihop.
Laura i sin nya Molo-klänning och Molo-hair-thing 😊

Vi hade otroligt nog några minuter till övers på vägen till Berns så vi droppade in på Nordiska galleriet en liten stund. Nice sammetsfåtölj jag sitter i va? Men var den värd 59 papp? Tveksamt! 😊

Himla fint Berns. Väldigt påkostat och pampigt ju 👍😊.

Gi-normous kristallkrona!

Unnade mig en underbar drink med cranberry, lime m.m. Underbart god! 😊

Mange och jag – we’ve been through a lot de nu 5,5 åren vi varit ihop. Två underbara barn har vi fått inom 16 månader.

So yummie! Wow! 😊

Ok nej dags att sova. Ska upp tidigt imorgon för imorgon är en stor dag för mig – det är visning på mitt renoveringsobjekt som nu är tipp-topp. Pirrigt! 🙂 Ska städa lite, ta dit nya blommor och ny frukt, fluffa till allt och styla upp balkongen. 😊 Kram