Så spännande!

Jobbade lite hemifrån rätt mycket idag med min stackars tå högt, så det var ju skönt. Letade lokaler på nätet och målade om ett bord en gång till med en vaniljmetallic färg. Himla kul att fixa om möbler så tycker jag. Målade ju ett barnbord också i en rosa-metallic och en blå-metallic färg blandat. Kolla här (vet inte om metallic-skimret syns på bild riktigt men det glänser riktigt fint) 🙂

Målade bordet först i vitt. Sen målade jag övre delen blå-metallic. Sen målade jag benen i rosa-metallic och så blev det att jag målade över den blåa färgen med den rosa (delvis utspädd för att få lite coola effekter).

Sen var jag iväg och tittade på en lokal som jag kommunicerat mycket med en trevlig kille på ett fastighetsbolag om de senaste dagarna. I en ok närförort. Den är egentligen lite för stor och dyr.. Men jag har nu fått lite idéer. Det verkar i stort sett omöjligt att hitta den perfekta fina lokalen i rätt storlek och till rätt pris. So.. jag var där idag och träffade världens gulligaste gubbe som haft sin elfirma i lokalen i många år. J-klar vad lokalen såg ut. Gräslig på alla vis – fula, gamla plastmattor, ful färg på väggarna, konstigt upplägg med rummen. Ja inte mycket var bra.. Förutom att det var en bra butikslokal om man såg under ytan. Lätt att lasta in möbler, fina stora fönster, vatten fanns draget till det som kan bli ett kök och det finns en toalett.. Jag fick idén att jag kan renovera upp den och sen hyra ut några kontorsplatser typ. Och så göra den superfin som ett showroom typ som kan attrahera kunder.. Oj spännande! Fanns möjligheter att ha en uteplats också..

Min kontaktperson hos fastighetsbolaget som har lokalen sa att han skulle försöka få ner hyran lite om jag kommer att bekosta att fräscha upp den. Sen kan jag ju också tydligen få pengar när jag förmedlar lokalen vidare – om någon vill betala såklart.. Ja, lite att klura på, men lutar åt att jag kommer att köra på den här lösningen. Förut när jag jobbat har jag bara haft möbel- och rekvisitaförråd, det som är nödvändigt när man jobbar med homestaging. Inte speciellt kul eller inspirerande. Nu känns det så kul om jag kan ordna en riktigt fin lokal att vara i. Tror det kan vara bra för kreativiteten. Jag skulle ju kunna sälja mina tavlor där också kanske. Hehe, mycket möjligheter finns det! 🙂

Har varit busy med barnen på kvällen och monterat stolar jag köpt (stoppade gråa med knappar) nu på kvällen. De hade väldigt kul med kartongen som stolarna kom i. Blev koja på massa olika vis.. Kolla dom in action här!

Laura börjar bli så stor! 🙂

5 thoughts on “Så spännande!

Comments are closed.