Ser nu massa möjligheter överallt!

Här på väg till ett möte i city med en kille som verkar sjukt smart och bra som ska hjälpa mig förnya och förbättra min Ribbing Styling-hemsida och bloggen. Han kan också en massa om hur man kopplar ihop olika sociala medier för att få mer besökare sina siter. Känns så spännande alltihop! 🙂 Sky’s the limit (d.v.s. no limits!) Känns verkligen som att det inte finns gränser till hur mycket mitt företag kan växa och utvecklas! 🙂

Före det här mötet var jag och gav en s.k. styling konsultation till ett par som ska sälja sin stora våning snart. Jag gav tips och råd på vad de bör ta bort och vad som kan vara bra att ta in för att optimera våningen inför försäljning. ”Här kan ni ha en vas med blommor”, ”här kan ni ha en fruktskål”, ”här är det bra med ljusa tabletter på bordet”, ”här behövs en tavla eller spegel” o.s.v. Jag rekommenderar också hur de kan möblera om så bilderna blir så fina som möjligt på mäklarfotona, och så rummen ser så stora ut som möjligt.

Hann inte beställa tapeter idag till huset på landet tyvärr. Dagis stängde 15.45.. jag tycker det är lite väl ofta de stänger tidigt eller har helt stängt.. men men bara att acceptera. Tog en liten promenad med barnen när jag hämtat dom. Laura verkar vara som jag – en extrem kattälskare – hon ville stanna hur länge som helst på en gård där det fanns en katt, följa efter den, titta på den och försöka klappa o.s.v. Sött, men jag och Wille blev så kalla att vi ville hem och inte hon, så det blev ett utbrott från hennes sida.. Jaja, man tar dom med en nypa salt numera, är så härdad vid det här laget. Känns ändå som det gått lite bättre med barnen på sistånde, så det är jag tacksam för.

Känner att jag behöver ta hand om mig själv lite, komma iväg och träna och göra lite mer avslappnande (ojobbrelaterade grejer) också. Imorgon kanske jag kan få in lite träning.. hm vet inte har både träff med revisor och så måste jag beställa tapeter m.m… men men vi får väl se. Bra om det kunde gå. Ok det var allt för nu, kram

2 thoughts on “Ser nu massa möjligheter överallt!

  1. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Many thanks
    nirvanaKl

    1. Nope didn’t cost much. Just a cost for the domain and then a little per month. Update it myself with word press that is included in the domain. I’m at Loopia

Comments are closed.