Shoes for looking fab

Nu är det dags att ordna höst- och vintergarderoben. En out-fit blir inte en hit utan snygga skor. Här nedan får du tips om 3 skokategorier som är bra att satsa på i höst. Vilken kategori är din favorit? Vad har du för shoppingbehov nu? Kom gärna med din input!

1, Platåboots och platåkängor. Himla smart när det är en hög sula både fram och bak, för de blir så mycket skönare att gå i. Dessa första Louis Vuitton-kängor med remmar är verkligen to-die for! Ah! 🙂 Lite mer prisvärda varianter också nedan från t.ex. Vagabond (platåbootsen).

louis-vuitton-laureate-platform-desert-boot-shoes-aa8u1bsc02_pm2_front-viewlouis-vuitton-aa5u2bmc04_pm2_front-viewimages-22

platform-ankle-boots-bata-fall-winterthe-kooples-womens-accessories-afch1322bla01_0001-1

images-19-1a2nr5u-l

 

2,  Lite mer nätta, eleganta boots med låga skaft. Det passar dagar man vill känna sig skitsnygg, über-kvinnlig och lite mer graciös (än när man har t.ex. platåkängor). Och såklart när man inte behöver gå omkring så mycket, utan mest hoppa in i taxin och sen sitta i en lyxig bar/restaurang med en glammig dejt 🙂

Ah, rosa lack och 60-tals-tappning :)
Ah, rosa lack 🙂
Metallic rules as always
Metallic rules as always
Alltså hur snygg är inte den här blandningen av en bootie och en känga med guld på!
Alltså hur snygg är inte den här blandningen av en bootie och en känga med guld på!

 

3, Platåsneakers, ”lågskor” med platå och platta boots. I rätt glamtappning blir även de här skorna som är sköna grymt snygga.

images-26images-25images-23images-28unknown-1

Hoppas du fått lite glaminspiration nu igen 🙂 Kul om du vill vara delaktig i bloggen genom att kommentera osv.