Självutvecklingsresa Session 1 – häng med!

Din självutvecklingscoach - tuna in varje dag!
Jag är din självutvecklingscoach – tuna in varje dag!

God förmiddag! Nu börjar vi vår självutvecklingsresa tillsammans.

De övningar jag lägger ut kommer vara ca 5 minuter långa. Ge dig själv presenten att göra dessa övningar varje dag. Om du skulle missa en dag eller vilja göra dom flera gånger ligger de såklart kvar på bloggen eller min youtube-kanal glammamman.se.

Se övningen nu och tipsa dina vänner att de ska haka på! 🙂

Vi måste börja ifrån grunden – med oss själva. Kom ihåg att förutom att livet inte är kul att leva om vi inte mår bra i kroppen och själen så är ”inner happiness the the key to success”. 

Session 1 handlar om att stanna upp, stoppa allt (mitt i vår ofta stressade tillvaro) och känna in i dig själv, in i din kropp och in i ditt hjärta. Hur känns det i din kropp, finns det någon längtan/sorg i ditt hjärta som du behöver lyssna på? Vad känner du för känslor inom dig idag?

Ta dig själv och dina känslor på allvar och kom ihåg att alla dina känslor är ok! Ofta kan s.k. ”negativa känslor” lösa upp sig och försvinna bara vi tillåter oss att se dom, känna dom och kanske dela dom med någon annan. Vi kan behöva rensa upp det negativa på det här sättet för att kunna hålla oss positiva.

Följ med varje dag för din skull! 🙂

4 thoughts on “Självutvecklingsresa Session 1 – häng med!

Comments are closed.