Din Självutvecklingsresa Session 10 – Hitta din Seger-gest!

Idag känner jag mig extra peppad att fortsätta guida dig i Självutvecklingsresan.

Flera personer har idag gett mig feed-back på att de verkligen uppskattar och har personligen fått hjälp av sessionerna jag lagt ut. Det är givande att få sån konkret personlig feed-back och inte bara ”likes” (som jag i.o.f.s också uppskattar).

Jag må se lite halvgalen ut här (bilden är tagen i slutet av en underbar festival) - men jag tog den här bilden för att visa - den är den här livsenergin som du ska hitta inom dig.
Jag må se lite halvgalen ut här (bilden är tagen i slutet av en underbar festival) – men jag tog den här bilden för att visa – det är den här livsenergin som du ska hitta inom dig.

I Session 10 vill jag uppmuntra dig att fortsätta med dina affirmationer och visaualiseringar som jag gett instruktioner på i Session 9 (ligger kvar på bloggen för den som vill repetera).

Fortsätt att ha rutinen gärna varje dag men annars några gånger i veckan att konkret sätt dig.

1, Meditera genom att fokusera på din andning ca 5 min.

2, Sedan gör du en tacksamhetslista och ”firar”, känner dig glad för allt som är bra i ditt liv nu. Det är ganska logiskt – varför ska Universum ge dig något mer om du inte är tacksam för det du redan har? Tacksamhetskänslan gör också att vi öppnar oss för allting mer bra som Universum vill skicka in i våra liv.

3, Gör sedan dina konkreta affirmationer (dina mål formulerade i presensform) – förslagsvis fokuserar du extra på 1-2 affirmationer (se instruktioner i Session 9).

4, Sen vill jag ge dig en ytterligare uppgift här. Enligt Attraktionslagen är det ”A feeling Universe” – så som vi känner skapar våra liv. Inte bara som vi tänker m.a.o. Det gäller när du affirmerar att du verkligen kommer in i känslan du tänker dig att du kommer att känna när du nått dina mål. Jag kallar den ”Yes-känslan”. Uttryck den gärna även rent fysiskt med din kropp. Sätt på en favorit-upptempo-låt och dansa loss, hoppa omkring. Det behöver inte vara några speciella danssteg eller se snyggt ut – bara uttryck din glädje och din positiva energi du har naturligt inom dig!

5, Skaffa dig din egen ”seger-gest” som du kan göra här också konkret. Vissa säger saker i stil med ”Superwoman-in-action!” och gör en ”power-gest” med knuten näve i luften t.ex. Du firar att du nått ditt mål och ”creddar” dig själv för det. Ha kul! Ta inte dig själv på så stort allvar 🙂

GO GO GO! 🙂 Som Doctor Phill sa ”It’s time for you to get excited about YOUR LIFE!”. (Verkligen inte hans fan – men bra sagt). Försök att komma in i dig själv och hitta din rena positiva livsenergi! Den finns i dig naturligt och VILL UT! 🙂

Fortsättning följer imorgon! Kram till dig. Kom ihåg att du är underbar, fantastisk och perfekt exakt som du är just nu! 🙂

Tipsa gärna vänner som behöver detta/ dela vidare. ”Din Självutvecklingsresa” – Sessioner måndag-fredag. Man kan komma med närsom – alla sessionerna är kvar på bloggen.