Självutvecklingsresan Session 3 – ”Att lämna över”

img_9508

Vi ska fortsätta hålla kontakten med vårt inre barn levande

De senaste dagarna har vi öppnat en kanal inåt in i oss själva och kommit i kontakt med våra hjärtan, våra känslor och med vårt inre barn. Vi ska fortsätta hålla kontakten med vårt inre barn levande och de känslor, rädslor, oro osv som barnet i dig känner kan du som sagt skriva upp på ett papper och gärna dela det med någon vän.

Gå vidare och bli ”vår egen älskande förälder”

Nu ska vi samtidigt gå vidare och känna och inse att vi inte behöver identifiera oss med det sårade barnet i oss längre. Det är inte vem vi är idag. Målet är idag att vi kan bli ”vår egen älskande förälder”. Nu är vi vuxna och kan ge oss själva den kärlek och kraft som vi behöver. Vi kan även få uppmuntran och hjälp ifrån andra människor/grupper. Vi kan sedan välja att leva i vår sanna ”svan-natur” oc inte i vår ”fula-ankunge-natur” som jag tagit upp tidigare.

Session 3 – ”Att lämna över”

Så nu har det blivit dags för Session 3 som handlar om att ”lämna över” och ”släppa taget” om vårat inre barns känslor, oro, rädslor för att kunna känna oss friare, lättare och lyckligare. Se intro-videon och sedan Session 3.

Vi ses imorgon och fortsätter den här spännande resan tillsammans! Dela gärna vidare till dina vänner och ge oss gärna dina kommentarer här.

3 thoughts on “Självutvecklingsresan Session 3 – ”Att lämna över”

Comments are closed.