Självutvecklingsresan Session 4 – Boosta självkänslan! :)

Jag är din självutvecklingscoach - häng med! :)

Jag är din självutvecklingscoach – häng med nu! 🙂

 

Nu är det dags att gå vidare i processen för att bli ”vår egen älskande förälder” och mer och mer ge oss själva det vi behöver. Det är befriande och ett sätt att göra oss mer oberoende av andra och själva istället ta ansvar för våra liv och hur vi mår.

Vi kan själva ta ett beslut att jobba aktivt för att boosta vår självkänsla. Vår självkänsla är vårt eget värde och något skilt ifrån självförtroende som är mer kopplat till våra prestationer.

Lyssna på introduktionen till Session 4 här nedan där jag pratar mer om det här och delar också med mig lite om hur jag jobbat med att bygga upp min egen självkänsla. Den har verkligen inte alltid varit bra.

Introduktion till Session 4

Session 4 – Boosta självkänslan!

Vi fortsätter vår Självutvecklingsresa med nya övningar på måndag-fredag! Tipsa gärna dina vänner! 🙂