Självutvecklingsresan Session 5 – Bli medveten som dina rädslor

img_9533

Jag är din självutvecklingcoach!

Gör dagens uppgift för din egen skull – för att bli en friare, mindre rädd och mer glad och framgångsrik människa.

Intro till din hemuppgift. Lyssna på mina erfarenheter kring mina rädslor. Jag har haft många rädslor som jag inte varit medveten om tidigare i livet och som jag genom att bli medveten om dom har kunnat befria mig ifrån/ eller så har de kunnat bli mindre i alla fall.

Det gäller att nu ta steget ifrån att vara en rädslostyrd, begränsad människa till att vara en människa som vågar ta risker, vågar misslyckas och vågar verkligen leva fullt ut. Våga satsa på dina drömmar även om människor omkring dig säger att det kommer bli så svårt och de inte tror på dig!

Eller kanske handlar det för dig om att bara göra mer av vad du älskar? Du kanske vill sjunga, dansa, måla, spela teater? Sådana saker som man kanske trott bara vissa få får göra som har en otrolig talang för det. Kanske är du rädd att människor ska skratta åt dig, tycka du är löjlig?

För att befria dig ifrån dina rädslor ska jag ge dig en uppgift. Fundera på och skriv ner en lista på allt du är rädd eller orolig för. Skriv så många du kan. Under vissa rädslor finns större underliggande rädslor. T.ex. om man är rädd för att flyga är rädslan för att dö under den eller om man är rädd för att någon ska bli arg på en, så bottnar det kanske i en rädsla för att bli övergiven och/eller ensam. Vid första tanken är det vanligt att människor inte ens är medvetna om att de är rädda – fast de lever omedvetet styrda av sina rädslor.

Imorgon går vi vidare med stegen att befria oss ifrån våra rädslor och fortsätter vår resa tillsammans.

Vad tycker du om det här? Ge oss gärna dina kommentarer här. Tipsa gärna vänner att haka på denna spännande resa. Man kan hoppa in närsom – övningarna ligger kvar på bloggen och på min youtube-kanal. Hoppas du får en fin dag nu! 🙂