Självutvecklingsresan Session 6 – Befria dig ifrån dina rädslor

img_9843

Jag är din självutvecklingscoach – tuna in varje dag!

Igår fick du i uppgift att fundera på och skriva upp alla dina rädslor. Nu ska vi ta klivet att mer och mer befria oss ifrån dom!

Din nästa uppgift är att:

1, Be ”Universum” eller ”din starkare kraft – ”Gud” som du uppfattar hen att avlägsna dina rädslor. Läs igenom din lista först och känn dessa rädslor i dig själv och sen be ”befrielse bönen”. Skriv den så den ”passar din mun”. Men den kan formuleras något i stil med, Tack Gud för att du nu befriar mig ifrån mina rädslor så jag kan leva mer fullt ut och vara till nytta för mina medmänniskor. Be bönen nu i några dagar i rad nu och när rädslor kommer upp i vardagen kontrar du varje gång med att be Gud befria dig ifrån rädslan.

Och oroa dig inte – det funkar oavsett om man tror eller inte. De flesta av oss kan i alla fall identifiera oss som människor som till viss del är andliga i alla fall. Och om du tänker efter kanske du inser att det inte skulle vara så logiskt att vi själva skulle vara den starkaste kraften i Universum. Försök bara att vara ”öppen” och ”villig” att tro och bestäm dig för att tro på att din starkare kraft kommer att hjälpa dig. Du kommer märka att när du bestämmer dig för att tro så kommer ”verktyget bön” att funka.

2, Försök utmana dig att ”gå emot dina rädslor”. Gör det du är rädd för – då kommer du att växa. Stannar vi bara i våra ”komfort zoner” så växer vi inte och våra rädslor består och vi kommer leva ett begränsat tristare liv. Vågar vi ta klivet ut ur vår komfort zone, är det i början lite mer obekvämt – men vi kommer att växa och det är när vi går emot rädslorna som vi befrias ifrån dom och de försvinner. Det gör livet så mycket mer spännande också när man vågar mer! Detta var dagens uppgift i självutvecklingsresan, Hoppas du fått lite inspiration till att vidga ditt liv lite mer! Go go! 🙂 Så hörs vi igen imorgon.

Tipsa gärna vänner och bekanta om denna resa och dela gärna vidare. Man kan hoppa in närsom! Ge oss gärna dina kommentarer här också! Kram 🙂